BIRTHDAY CAKE: CHEESE CAKE

Assalamualaikum semua..


Hai, hari ni suda masuk hari ke-21 umat islam berpuasa..x terasa kan..rasa macam baru berapa hari ja kita berpuasa..sekarang ni aku memang sibuk betul menyiapkan tempahan biskut selain buat kuih jualan setiap hari ke bazar ramadan..dalam sibuk2 aku siapkan order aku juga menerima order kek birthday..kek ni di order oleh kawan iaitu Ms Norliah..sebenarnya kek tu adalah untuk birthday kawannya..kiranya kwn aku Norliah tu jadi orang tengah la..apapun, thanx lia..hehe..beliau order cheese cake..

CHEESE CAKE 1.2 KG

Kek ni creamy betul kan..memang mengugat iman..hehe..



Suda siap di pek dalam kotak n ready to delivery..


Jika ingin menempah kek ni, anda boleh hubungi email atau telefon kami seperti yang tertera di atas. Tq..



No comments:

Post a comment