SENARAI BISKUT/KUIH RAYA DAN HARGA

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Alhamdulillah kita bersua lagi pada hari jumaat ni..memang lambat post entri..sibuk dengan projek buat biskut..hehe..so, sekarang ni memang tengah free dan rileks depan laptop..okey, hari ni aku siarkan senarai biskut/kuih raya dan harga bagi yang berminat menempah dengan kami..sebelum ni ada juga yang sudah bertanya apa jenis biskut yang aku buat dan harganya sekali.. aku minta maaf la ya kerana kelewatan menyiarkan senarai ni atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan..

Baiklah, mari kita lihat senarai jenis biskut/kuih raya untuk tahun 2013 ni..jom..

BISKUT OREO
 1. BISKUT OREO : RM 0.40 ( SEBIJI )

BISKUT BLACK BEAUTY & SNOW WHITE
2. BISKUT BLACK BEAUTY & SNOW WHITE : RM 0.50 ( SEBIJI )

BISKUT SNOW ALMOND
 3. BISKUT SNOW ALMOND : RM 0.45 ( SEBIJI )

BISKUT MAMA CARRIES
 4. BISKUT MAMA CARRIES : RM 0.35 ( SEBIJI )

BISKUT SUJI SALJU
 5. BISKUT SUJI SALJU : RM 0.45 ( SEBIJI )

BISKUT NESTUM
 6. BISKUT NESTUM : RM 0.45 ( SEBIJI )

SHORTBREAD COOKIES
 7. BISKUT SHORTBREAD : RM 0.40 ( SEBIJI )

BISKUT BEBOLA CRYSTAL
 8. BISKUT BEBOLA CRYSTAL : RM 0.45 ( SEBIJI )

TAT GULUNG NANAS
 9. TAT GULUNG NANAS : RM 0.50 ( SEBIJI )

BISKUT KACANG CRISPY
 10. BISKUT KACANG CRISPY : RM 0.45 ( SEBIJI )

BISKUT BEBOLA SULTANA



 11. BISKUT BEBOLA SULTANA : RM 0.45 ( SEBIJI )

BISKUT ALMOND LONDON
 12. BISKUT ALMOND LONDON : RM 0.50 ( SEBIJI )

BISKUT CERELEC
 13. BISKUT CERELEC : RM 0.45 ( SEBIJI )

BISKUT CELUPAN COKLAT
 14. BISKUT CELUPAN COKLAT : RM 0.45 ( SEBIJI )

POPIA SERUNDING UDANG
15. POPIA SERUNDING UDANG : RM 50 ( 1 KG ), RM 25 ( 1/2 KG )

So, ni la antara jenis biskut/kuih raya yang aku buat..ada beberapa lagi yang belum aku siarkan..so, aku akan update senarai ni dari masa ke semasa..kalau ada yang berminat untuk menempah atau ada sebarang pertanyaan, sila hubungi email: siti.salwana@yahoo.com atau call/sms ke talian 012-8244251 ( Bbwana )..

Sampai sini sajalah dulu entri aku ya..chow..-wasalam-

13 comments:

  1. Tu dia list sekut raya sudah keluar..macam2 pesen dok ada...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tulah kak..dah kuar dah list kuih raya ni..semangat!

      Delete
  2. salam. Wow.. macam macam biskut ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kak..

      ya kak..macam2 biskut ada di sini..tahun ni memang banyak biskut yang di tawarkan banding tahun yang sudah..

      Delete
  3. aaahhhhhh!!!almond london & bisklut celup coklat feberet ku!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang ramai yang sukakan almond london dan celupan coklat tu..

      Delete
  4. Semua sedappp!
    Mesti dh pjg list odr menunggu kan..:-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..memang dah ada list order yang perlu dibuat ni..syukur alhamdulillah..

      Delete
  5. Selamat hari raya wana..
    Meriahnya biskut kt sini..cntik2
    Terliur kak dibuatnya..
    Moga sukses ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih banyak ya kak singgah sini..

      Delete
  6. Kalau nak rasa keenakan Pretzel dan Kapit Berinti sila lawati http://oniehomebiz.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Kuih raya lain tak de ke.....

    ReplyDelete