Tempahan Cupcakes Ulangtahun

Assalamualaikum dan salam sejahtera..


Alhamdulillah memasuki hari pertama pada bulan disember 2018. Sekejapan saja masa berlalu kan..


Okeylah, entri kali ni aku mau kongsikan Tempahan cupcakes untuk ulangtahun dari Kak Aliza untuk cucunya sebanyak 50pcs..terima kasih banyak kak..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Ada 3 jenis perisa cupcakes iaitu perisa coklat, red velvet dan vanila.

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

CUPCAKES COKLAT/RED VELVET/VANILA
( Topping cream cheese/yam fresh cream )
Harga dari Rm1.50,pcs( ikut saiz/topping)


Alhamdulillah 'feedback' positif dari Kak Aliza dan keluarga suka sangat dengan cupcakes tu..syukur.


Kalau ada yang teringin menempah tu,boleh terus hubungi wana okey..



WhatsApp: 0128244251(bbwana)
Cod: kinarut, putatan, kota kinabalu, sipitang




Sekian, wasalam.

Kek Birthday: Kek Durian

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Alhamdulillah masih berkesempatan menaip di blogku yang sendu ni..huhu..Aku cuba aktifkan kembali blog ni macam dulu..insyaallah.

Okeylah, kali ni aku berkongsi entri Kek Durian, kek yang aku buat khas sempena birthday mama bulan lepas. Nampak simple saja dekonya tapi rasa durian dalam kek tu sangat kaw-kaw..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

DURIAN CAKE ( FRESH CREAM )
BERAT: 1kg++

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
So, yummy  ^_^

Berjaya juga plan buat surprise untuk mama. Happy sangat bila nampak mama happy..kami sayang mama ketat-ketat..muaaahhhhhh!!!!!!


Pertanyaan/tempahan: 0128244251 (bbwana)
Cod area: Kota kinabalu, kinarut, putatan, sipitang

Sekian, wasalam..

TEMPAHAN KEK BUDGET

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan untuk menaip..Kesibukkan luar biasa. Memang tak dapat nak update entri selalu macam zaman dulu-dulu. Tapi, tempahan di dapur sweet red cherry masih lagi berjalan seperti biasa. So, kalau mau order tu terus ja  roger wana okey..

Ni aku kongsikan tempahan Kek budget yang dibuat oleh pelanggan SRC..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Red velvet cheese leleh
Rm13,pax

Rvc

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Snow Cheese Cake leleh 

Kek coklat cheese

Kek coklat moist

HARGA: RM10, PAX

Harga kek budget ni memang murah sangat dan mampu milik. Pada yang teringin makan kek budget ni boleh terus roger wana ya.. 

Info lanjut terus ja whatsApp/sms: 0128244251 (bbwana)

Cod area: Kinarut, putatan, kk, sipitang. 



Sekian, wasalam.



Selamat Hari Raya Aidiladha 2018

Assalamualaikum dan salam sejahtera ..

Selamat hari raya aidiladha buat semua kenalan dan rakan blog Sweet red cherry . Mohon maaf atas kekhilafan sama ada secara sengaja mahupun tanpa sengaja di dalam penulisan blog ini. Moga ibadah korban kita diterima olehNYA. Amin..

Http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Juadah simple hari raya korban.. *_^

Http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Nasi ayam simple



Sekian, wasalam.

BISKUT RAYA 2018 @SWEETREDCHERRY

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Selamat menunaikan ibadah puasa pada semua teman blogger dan pengunjung SRC..

Good news!!!

Http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

TEMPAHAN BISKUT RAYA 2018 @SWEETREDCHERRY TELAH DIBUKA:

Kenapa perlu pilih produk Kami?

# Pembekal berpengalaman selama 10 tahun dalam bidang pembuatan biskut
#Bahan yang digunakan berkualiti tinggi
#Freshly made, Homemade & 100% HALAL produk muslim bumiputera

Di bawah adalah senarai Biskut dan Harga.(UPDATE HARGA 26/05/18)

*** Harga biskut sudah turun bermula hari ni!!!

1. Tat Nanas Cheese
2.Tat nanas gulung
3. Semperit susu
4.Bebola sultana
5. Shortbread
6. Cornflakes madu
7. Snow Almond
8. Almond london
9.Makmur
10. Ulat bulu
11. Cerelec
12. Biskut kacang tanah
13. Biskut kacang hijau

Harga: Trial pek(candy bottle) =Rm10  RM9 shj!!!
Kuantiti :15-16biji

Botol besar: Rm30 Rm27 shj!!
Kuantiti :45++biji

Atau JIMATKAN wang anda dengan pembelian kombo, 4 balang Rm100 shj!!!

Jom dapatkan biskut kegemaran anda sekarang!!!

Penghantaran seluruh sabah
Tutup order:07/06/18

Untuk info lanjut, hubungi:0128244251 (bbwana).

Selain, terima kasih.

PROMO TRIAL COOKIES/BISKUT RAYA 2018 @SWEETREDCHERRY

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Promo trial cookies sedang berlansung di SRC. Bagi yang masih tercari-cari biskut raya yang sedap, berkualiti dan murah boleh cari di sini.


Http://dapurjirankuberasap.blogspot.com


Terdapat pelbagai jenis biskut yang menjadi pilihan.

-->>Biskut dalam 'Candy bottle' yang comel dan boleh hidang terus dalam bekas comel ni.

-->>Kuantiti 15-16biji
-->>Harga MAMPU MILIK tau, Rm10 shj!!

Jom dapatkan biskut kegemaran anda.

🚗 penghantaran seluruh sabah
📲:0128244251 (bbwana)

Selain, wasalam. 

POTATO WEDGES HOMEMADE SIMPLE

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Selamat hari pekerja dan selamat becuti semua..

Hari ni baru timbul balik. Memang entri timbul tenggelam sekarang ni.. Huhu.. Maafkan aku.

Okey lah, hari ni memandangkan hari cuti maka aku mau kongsikan satu resepi mudah untuk kudapan di rumah. Jom tengok resepinya..

Http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

RESEPI: POTATO WEDGES HOMEMADE SIMPLE 
BY: Bbwana

Bahan:
Kentang (buang kulit, bersihkan potong berbaji) 
Serbuk cukup rasa
Garam
Serbuk lada hitam
Tepung gandum 

Cara:
- Campur garam, serbuk cukup rasa bersama kentang. 
- Kukus selama 5-7minit. (Hingga kentang separuh masak) 
- Salut kentang bersama tepung gandum dan serbuk lada hitam. 
- Goreng dalam minyak yang banyak. Agak-agak kentang tenggelam. 
-Angkat jika sudah keperangan. Toskan. 
- Sedia dihidangkan bersama sos dan mayonis. 

-Selamat mencuba-

Http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Okey lah, sampai sini saja. Insyaallah jumpa di lain entri. Dadaa.. 

Sekian, wasalam. 

Kek Birthday: Little Pony Theme (stack cake)

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Alhamdulillah syukur..

Ini merupakan entri pertama untuk tahun 2018 pada hari terakhir untuk bulan february.. Wow, lamanya blog sepi.. Maaf..

Apapun, wana masih aktif menjual produk kuih-muih Sweet red cherry dan menerima sebarang kek..

Okey ni merupakan tempahan yang lepas. Memang banyak entri yang queue mau di publish.. Huhu..

Http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Tempahan dari kawan kakak, Sis Zaimah untuk anaknya.. Tq kak.. 

Http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

LITTLE PONY THEME(STACK CAKE) 
PERISA: COKLAT CHEESE 
SAIZ:9" & 6"
Rm100


Feedback positif sangat.. Semua yang makan cakap kek sedap dan cantik. Alhamdulillah.. 

Sebarang pertanyaan :0128244251 (bb wana) 
Cod:kinarut, putatan, kk, sipitang 


Sekian, terima kasih.

Wasalam