Kek Budget + jambangan coklat mampu milik!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Syukur alhamdulillah, hari ni dapat la 'up' entri. Ya allah, lamanya blog bersawang. Rindu amat dengan blog ni. Masa sangat mencemburui daku ketika ini. Tapi, aku bukan hilang terus kerana aku masih aktif menerima tempahan coklat seperti selalu. 'Update' terbaru selalu up dari instagram. Boleh follow ig : i_am_bbwana 

Berita baik, kali ni Sweet red cherry berkolaborasi dengan @cikbungacoklat. Jadi korang boleh tempah kek budget dan jambangan coklat yang comel tau dengan harga serendah RM50 ja tau!! Harganya adalah mengikut jambangan coklat yang korang pilih.

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com



Ada 5 jenis flavor kek budget sebagai pilihan (Saiz 6') :

*Red velvet cheese leleh
*Snow Cheese Cake
*Kek coklat moist
*Oreo Fresh Cream Cake
*Yam fresh cream cake

Korang boleh buat surprise untuk orang yang tersayang. Untuk suami, isteri, tunang, boyfriend, girlfriend, crush, ibubapa, kawan semua boleh. 

Sebarang info boleh hubungi nombor tertera 📲0128244251

Sekian, terima kasih

5 comments:

  1. lama betul akak tak baca entry dari blog ini, nampak sangat bizi betul dia dengan urusan kek nya

    ReplyDelete
  2. skrng ni trend da kan macam ni.. simple and cantik =)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum.. wah cantik2 design kek kakak, salam perkenalan dari saya^^..sudi singgahla blog sy..^^

    ReplyDelete