ORDER KELUPIS & RED VELVET MARBLE CHEESE BROWNIES

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Alhamdulillah kembali bersiaran pada malam ni..lamanya nda update blog..huhu, rindu rasanya mau menghadap blog dan blogwalking blog kawan-kawan yang lain..apapun, aku minta maaf banyak-banyak ya sebab kesibukkan aku tahap gaban sejak akhir-akhir menyiapkan tempahan biskut yang masih banyak membuatkan aku tiada masa mau post entri baru..mau join segmen rakan blogger pun macam tidak berkesempatan..huhu..

Okey la, malam ni aku hanya siarkan entri pendek..tempahan Kelupis dan Red velvet marble cheese brownies dan telah selamat di hantar kepada Cik Zurainny di Taman Austal..untuk majlis berbuka puasa..terima kasih ya kerana menempah dengan kami..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
RED VELVET MARBLE CHEESE BROWNIES

KELUPIS & RVMCB
Okey la ya, sampai sini entri aku pada malam ni..terima kasih kerana sudi bertandang ke sini..jumpa lagi di lain entri.

Sebarang pertanyaan atau tempahan, sila hubungi talian ini, 012-8244251 ( bbwana ). Call/sms/whatsApp. Tq

6 comments:

  1. Hebat wana..kelupis pun amek order gak..Alhamdulillah rezeki puasa n raya ni kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah kak..syukurla rezeki bulan puasa..

      Delete
  2. mcm ne ye rasa kelupis tuh? tak penah rasa lah... kt semenanjung mana lah nk cari...

    ReplyDelete