ORDER: RED VELVET SNOW CHEESE CAKE

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Salam jumaat..

Wahhhh!!! Lamanya tinggalkan blog..rindu sangat nak share entri di sini..blogwalking pun lama tak buat ..akhir-akhir ni aku sibuk yang amat dan ada beberapa perkara yang berlaku..semoga semuanya kembali seperti sediakala..amin..pada kawan-kawan aku mohon maaf ya lama tak lawat korang..rindu sebenarnya!!!

Hari ni aku mau kongsikan tempahan kek anniversary.. Ni kali kedua Ms.N order dengan aku..dan nak kek yang sama juga tapi deko yang lain..iaitu Red velvet snow cheese cake untuk anniversary perkenalan mereka yang ke-4thn..wow!!! Tahniah..semoga hubungan kalian sampai ke jinjang pelamin..amin.

Jom layan gambar..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
RED VELVET SNOW CHEESE CAKE
BERAT: 1.6KG
HARGA: RM75
HIASAN: PARUTAN CHEDDAR CHEESE DAN KERETA PLASTIK

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Ms.N memang nak ada hiasan kereta atas kek untuk insan kesayangannya tu.dan nak kereta 4wd..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Thanx banyak pada Ms.N yang tempah buat kali ke2..jangan serik tempah dengan wana ya..sebarang kekurangan wana mohon maaf..

Berminat untuk order? Hubungi 012-8244251 ( bbwana )~ whatsApp.Tq
Lokasi penghantaran: Sekitar Kk, Papar, Beaufort & Sipitang.

Sekian, wasalam.








17 comments:

  1. salam jumaat wana.. smoga terus success..")

    ReplyDelete
  2. cantik kek wana ni, dan pastilah sedap kan.. selamat menyambut tahun baru hijrah 1437H buat wana :)

    ReplyDelete
  3. Cntiknya da kreta 4wd lgi hihi..nda sbr maw rasa kek air tgn wana.insyallah klau Lya turun kk nnt maw order kek dri wana

    ReplyDelete
  4. Salam singgah sini wana....sedapnya kek....rindu dengan wana sebab lama tak keudara .....hihi

    ReplyDelete
  5. wah2 ~

    terliur kite tengok... bila la nak dapat rasa sentuhan Kak Wana ~

    ReplyDelete
  6. Melelh air liur tengok kek cheese leleh Wana ni. Apa khabar, Wana? Sibuk ye sekarang?

    ReplyDelete
  7. menggoda betul cheese parut banyak2 tuh

    ReplyDelete
  8. eeeeerk kereta tu bleh makan skali dak =P
    kalo dulu kecik2 mmg xcited tngk deco atas kek.. ingt semua bleh makan..

    ReplyDelete
  9. Hahahaha. Akkk ni mmg hebat lah hahha. Jeles tau x ? ʘ‿ʘ

    ReplyDelete