Giveaway Kalender Minion + Buku Travelog by JINDRISSKA

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Sekian lama tak join GA..hari ni aku join + support sorang adik blogger, Aisya cayang yang nun jauh di Jerman sana..

 Jom la kawan-kawan pun join sama..hadiahnya comel dan syaratnya pun simple saja..jom.

END: 18 APRIL 2016

 KLIK BANNER UNTUK JOIN
 http://jindrisska.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html


Psttt Aisyaaa!!! Kalau menang GA ni memang rasa besar hati sangat sebab tarikh tutup tu birthday kak wana tau..wink-wink!! ^_*. ( haha bodek ni )


 

17 comments:

  1. singgah sini...semoga berjaya...nak join juga nanti

    dah join GA Blogger Utara RM 500?
    cari di www.arzmoha.com ya

    ReplyDelete
  2. Cam best jew... nti kak terjah ke Jerman ye... selamat ber GA...

    ReplyDelete
  3. Gud luck Wana.
    Akak dah lama sangat tak join GA ni.

    ReplyDelete
  4. Salam singgah hujung minggu dik wana...semog berjaya....

    ReplyDelete
  5. salam , dari segmen yang sama semoga berjaya :)
    cahayakehalusankelembutan.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. bab GA wana mmg blogger tegar joint GA hehee..best of luck wana..
    cmel jer minion tu..kalau anak kak lina tgk mesti ska punya

    ReplyDelete
  7. Ade singgah...:)

    http://catatanadearif.blogspot.com/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  8. Moga ada rezeki Wana untuk GA ni :)

    ReplyDelete
  9. SINGGAH SINI DR GA YG SAMA
    http://hatinufid.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  10. Gud luck wana. =)
    Akak pun dah lama tak join GA ni.

    ReplyDelete
  11. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete