TEMPAHAN KEK BUDGET

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan untuk menaip..Kesibukkan luar biasa. Memang tak dapat nak update entri selalu macam zaman dulu-dulu. Tapi, tempahan di dapur sweet red cherry masih lagi berjalan seperti biasa. So, kalau mau order tu terus ja  roger wana okey..

Ni aku kongsikan tempahan Kek budget yang dibuat oleh pelanggan SRC..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Red velvet cheese leleh
Rm13,pax

Rvc

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Snow Cheese Cake leleh 

Kek coklat cheese

Kek coklat moist

HARGA: RM10, PAX

Harga kek budget ni memang murah sangat dan mampu milik. Pada yang teringin makan kek budget ni boleh terus roger wana ya.. 

Info lanjut terus ja whatsApp/sms: 0128244251 (bbwana)

Cod area: Kinarut, putatan, kk, sipitang. 



Sekian, wasalam.



No comments:

Post a Comment