SENARAI BISKUT RAYA 2019 @ SWEET RED CHERRY

Assalamualaikum dan salam sejahtera ..

Alhamdulillah, seperti biasa tahun ini, Sweet red cherry menerima tempahan biskut raya yang beraneka macam dan pastinya sedap.

Kenapa anda perlu memilih produk kami?

* Kami berpengalaman lebih 10 tahun dalam bidang pembuatan biskut
* Pelbagai pilihan biskut 'BEST SELLING' dan 'HOT' di pasaran.
* Menggunakan buttercup
* Homemade, handmade & 100% HALAL

Http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Http://dapurjirankuberasap.blogspot.com




Berikut adalah Senarai Biskut Raya 2019:

1.Biskut almond london
2. Biskut Snow Almond
3. Tat Nanas Cheese
4. Tat Nanas Gulung
5. Semperit Susu
6. Biskut Makmur (ghee/classic)
7. Biskut Ulat Bulu
8. Biskut Cerelec
9. Biskut Onde-onde Butter
10. Biskut Red velvet


HARGA SEBALANG:RM30
KUANTITI : - +50BIJI (PENUH BALANG)

BOTOL TESTER:RM9
KUANTITI :15-16BIJI

PENGHANTARAN SELURUH SABAH
HP NO:0128244251 (bbwana)

Tarikh tutup tempahan :23 Mei 2019

Ba, cepat-cepat tempah biskut kegemaran kalian. Jika beli banyak akan diberikan diskaun.

SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK
Sekian, terima kasih  

4 comments:

  1. Hehe berapa jam lagi nak berbuka. Dah terliur tengok kuih raya ni hehe

    Saya follow sini!♡
    [Jemput blogwalking blog saya] :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe . Mohon bertabah ya.. Btw, tqvm.. Insyaallah sya bw nnti

      Delete
  2. lama betul dia tak up cerita... mesti bizi meng cookies nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah pasal.. Memang bizi Sgt2 nih.. Hehe.. Btw tq singgah sini tau😘

      Delete