YAM FRESH CREAM CAKE

Assalamualaikum dan salam sejahtera..


Syukur alhamdulillah, bersua kembali di tahun baru tahun 2020. Lembaran baru pastinya semangat baru buat kita semua. Insyaallah pasti yang baik-baik hendaknya.

Okey, kali ni tempahan kek budget Yam fresh cream cake 💖.

Http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Pada yang ingin buat kejutan untuk orang tersayang boleh la tempah juga sebab kami ada menyediakan surprise delivery. Insyaallah pasti berbaloi dengan wang anda. 

Yam fresh cream cake 
Saiz 6"
🚗Kinarut, putatan, kk, sipitang 
📲0128244251 (bbwana) 


Sekian, terima kasih 


8 comments:

  1. Wahhh.. Xpernh lagi cuba flavour yam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Flavor ni paling laris di sweet red cherry. Insyaallah sedap dan pasti repeat order.. Hehe

      Delete
  2. waaaa...nampak sedap ni..color pun melting sgt nampak :)

    Tahniah sebab terpilih masuk dalam blogist bunga bulan ni:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kek ni memang sedap dan kaler purple tu menawan sangat kan..

      Alhamdulillah tq.. Muahhh muahhh

      Delete
  3. aiskrim flavor yam memang yummyyy! ini pulak kek mesti lagi yummyyy~ hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya btl tu.. Bila jadi kek lebih terasa sedapnya yam.. Hehe

      Delete
  4. lama tak singgah sini tengok kek kek hehe..
    hi kak !! sorryla baru skrng menjelma =D

    ReplyDelete
  5. wahhh nsb baik jauh bahh hahaha

    ReplyDelete