Snow cheese cake nutella

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Cuti tahun baru cina yang lalu berkumpul ramai-ramai bersama keluarga dan memang sudah rancang mau buat kek birthday untuk my dad dan anak-anak buah yang sambut birthday bulan januari..

Alang-alang sudah membaking, aku buat Snow cheese cake nutella..special sebab ada nutella..hehe..so, memang semua pun enjoy makan cheese cake..maklum saja seluruh keluarga pencinta cheese..^_^

Layan ja..

Http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Ni buat untuk birthday my dad minggu lepas..

Http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Ni pula aku buat untuk anak buah, ijam & adib..

SNOW CHEESE CAKE NUTELLA
RM60 ~ 1KG

ORDER JOM!!!

WhatsApp: 0128244251 ( bbwana )
Area: Sekitar kk,papar, sipitang
  -> Ada delivery service

Sekian, wasalam.

3 comments:

  1. tak pyh boh nutella tu pun dh sedap... klu boh lg lah terangkat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah..betul tu kak..kompom licin..^_^

      Delete
  2. nampak mcm sedap. kalau dapat rasa, lagi la sedap ni ....

    ReplyDelete