Dapat hadiah coklat, baju muslimah & poskad, seronoknya!!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Mengambil kesempatan untuk yang update blog. Keseronokan yang berganda-ganda  sebab aku dapat 3 hadiah dalam minggu ni..syukur alhamdulillah rezeki..

Hadiah pertama adalah dari Ct yang paling comel..aku dapat hadiah yang paling 'sweet' dari ct..Mini coklat Hazleen pelbagai perisa..suka sangat!!! Dalam sayang nak makan tu, aku makan juga 2 keping..hehe..memang sedap dan boleh tahan lapar sambil buat biskut.. ;p


Nota dari Ct yang paling comel!!!


Hadiah kedua dari 'adikku aisya' yang nun jauh di Jerman..tersenyum lebar tau dapat kiriman poskad yang cantik dari jauh..sukanya tengok gambar castle yang cantik tu..tq dear!! Muaaahhmuaahhh..


Tengok belakang pula..


Hadiah ketiga datangnya dari IntanBerlian..aku salah seorang pemenang giveaway beliau..rezeki cabutan kedua kerana beberapa orang pemenang tak serah..aku dapat baju muslimah yang cantik..Terima kasih banyak..


Baju muslimah ni aku hadiahkan pada mama..bukan main suka lagi mama..boleh pakai raya nanti katanya..^_^

Terima kasi buat siti yang paling comel, siti aisya dan IntanBerlian atas hadiah ni..aku sangat suka dan hargainya..moga kalian bertambah dimurahkan rezeki, amin..

Sekian, wasalam.



11 comments:

  1. besnya dapat hadiah .. rajin ikut serta GA inilah hasilnya kn..

    ReplyDelete
  2. Wah, banyaknya hadiah Kak Wana dapat..jeles kita tau..hehehe..papepun tahniah Kak Wana.. :)

    ReplyDelete
  3. Kak Wana...rindu la..lama tak nampak..hehehe :)

    ReplyDelete
  4. kak Wana sayang! lama x dengar khabar. hehehe.

    tahniah! banyaknya hadiah dapat. waaaa jelesnya titew

    ReplyDelete
  5. wahhh..memang murah rezeki wana. berkat jalinkan silaturrahim.

    ReplyDelete
  6. Wowww...thniah wana...bestnye dpt hadiah....hehehe

    ReplyDelete