KEK BIRTHDAY: KEK FRESH CREAM COKLAT(BEN 10 EDIBLE IMAGE)

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Hari ni ada masa sedikit untuk update lagi entri untuk blog SRC..

Sebelum cuti sekolah hari tu, tadika waie adakan majlis sambutan birthday beramai-ramai untuk budak-budak yang lahir bulan januari-jun..so, kek yang agak mudah aku buat untuk waie bawa adalah Kek fresh cream coklat..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

KEK FRESH CREAM COKLAT(BEN 10 EDIBLE IMAGE)
BERAT: 1KG
HARGA: RM60

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Waie posing dengan kek birthdaynya..bukan main teruja lagi wawaie mau sambut birthday bersama kawan-kawannya..


Memandangkan aku tak ikut ke sambutan birthday waie tu, maka aku tak dapat nak share gambar..hanya sempat snap di rumah ja..

Order: Hubungi 012-8244251(Bbwana) whatsApp. Tq

"PRAY FOR SABAH"




6 comments:

  1. sesuai untuk boboy kan kek tu wana :)

    ReplyDelete
  2. Ceria Waie dapat kek Ben10 :)

    ReplyDelete
  3. Budak2 dan kek memang tak boleh dipisahkan..hihii

    ReplyDelete
  4. Seronok dia dapat kek ben10 dr Kak Wana..hehe :)

    ReplyDelete