OPEN ORDER POPIA SERUNDING, BATANG BURUK, CORNFLAKES MADU & POPIA NESTUM

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

TEMPAHAN DIBUKA :

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com


1.POPIA SERUNDING UDANG. Harga Rm 30(1/2kg), Rm50(1kg)

- Popia mini berinti serunding udang. Ranggup dan sedap.

2.BATANG BURUK. Harga Rm25(1/2kg), Rm45(1kg)

- Batang buruk disalut dengan serbuk kacang hijau homemade, susu nespray dan gula icing.

3. CORNFLAKES MADU BERKACANG. Harga Rm25(1/2kg), Rm45(1kg)

- Menggunakan cornflakes asli, butter yang berkualiti. Bahan lain, bilis dan kacang.

4. POPIA NESTUM. Harga Rm25(1kg), Rm15(300g)

- Popia. yang disalut dengan nestum. Sedap dan ranggup.

Jom order!!!

Berminat?? Hubungi: 012-8244251(bbwana)-whatsApp. Tq
Lokasi penghantaran: Seluruh Sabah.

Sekian, terima kasih.

9 comments:

  1. Wah, sedapnya tengok kuih2 ni..haish, raya ondeway..hehe

    kak Wana tag akak kat sini :) Kalau free join la ye :) #rinduakak

    http://norshamimi.blogspot.com/2015/06/3rd-giveaway-sulaman-lace-heaven.html

    ReplyDelete
  2. Smg dimurahkan rezeki wana ye. :)

    ReplyDelete
  3. Sedap ni buat kunyah2. Moga murah rezeki Wana :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak Wana. Selamat berpuasa

    ReplyDelete
  5. wahh sedapnya tengok kueh2 ni kak wana...etrliur kita tgh pose ni haa....hehehehe selamat hari raya kak wana :D lama xdtg jenguk sini :D

    ReplyDelete
  6. singgah sini sekejab, nk wish selamat hari raya Kak Wana dan maaf zahir batin yer :D insyaAllah nnt free2 sikit kita dtg blogwalking sini yer :D Muah!

    ReplyDelete
  7. hye Kak Wana.. sibuk buat kuih ka ? lama x jenguk sini.. dah nak raya ni kak.. slamat hri raya yaaa ^^

    ReplyDelete