Dapat hadiah 'Contact lens' & 'Pink photo frame'

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Minggu lepas aku menerima hadiah dari dua orang rakan blogger..

Hadiah pertama yang aku dapat dari blogger Musfirah@ blog twosevenzerosixzeronine iaitu 3 set Contact lens'..aku menang join GA di blog beliau tempohari.. Agak lama juga terima hadiah ni atas masalah tertentu.. Tapi, tak Apa yang penting ianya sampai dengan selamat..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.my
3 set Candylicious contact lens..wow!!!! Terujanya..;D


http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Ada kaler hijau dan purple..

Hadiah kedua pula dari Kak Suria Amanda..aku terpilih antara top 3 komentor blog beliau bulan lepas..alhamalhamdulillah..

 
Dapat photo frame yang sangat cantik dan  kaler favourite aku pula tu, pink..hoyeahhh!!! I like..

Apapun, terima kasih banyak atas pemberian hadiah2 ni..aku sangat suka dan menghargainya..pasti berguna buat aku.^_^

Okeylah, sampai sini saja dulu entri aku hari ni..jumpa lagi di lain entri..

p/s: minggu ni akan berakhir cuti sekolah dan pastinya hujung minggu ni akan jadi lebih sibuk kan..aku masih tak sempat nak blogwalking...huwaaaaa!!!

Sekian, wasalam.


18 comments:

  1. Hihihi jarang pulak Arisha tengok photo frame in pink colour! Anyway, tahniah kak!

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini dik wana...wahh... bestnya dapat hadiah... tahniah dik...

    ReplyDelete
  3. Salam singgah sini dik wana...wahh... bestnya dapat hadiah... tahniah dik...

    ReplyDelete
  4. wow.. lens tu.. melaram la Kak Wana dengan mata macam2 kaler hehe..

    ReplyDelete
  5. Tahniah..")

    Untung dapat hadiah..")

    ReplyDelete
  6. Tahniah wana :) comel sangat tu

    ReplyDelete
  7. Ups.. selamat hari raya kak ~

    nanti post la gambar pakai lens baru ~~ heee

    ReplyDelete
  8. Tahniah, Wana. Lepas ni boleh bergaya dgn mata hijau & purple tu :)
    Satu set lagi warna biru ye?

    ReplyDelete
  9. kita join GA jauh sangatttt nak ke menang tu. uhuu

    ReplyDelete
  10. Tahniah Kak Wana :) Boleh melaram dengan lens tu nanti :) cantik mata...hehee

    ReplyDelete
  11. tahniah wana, bestnya dapat hadiah ^^

    ReplyDelete
  12. tahniah kak wana.siap dpt contact lens tuu ヾ(*´∀`*)ノ

    ReplyDelete
  13. Akkkkk. Nk tgok akk pakai contact lens. Heehe. ヾ(@^▽^@)ノ

    ReplyDelete
  14. tu kalu bg kat sis jm frame tu mau melompat dia tu kan..
    heheheh ayu pon da lame xpakai lense..

    ReplyDelete