Menu AidilAdha: Nasi Ayam

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Aku agak sibuk akhir-akhir ni menyiapkan beberapa siri tempahan biskut dan kek customer..alhamdulillah, rezeki..nanti aku kongsikan entrinya..

Raya haji baru-baru ni kami sambut dengan sangat sederhana..kerana masing-masing sibuk maka kami tiada buat 'open house' kali ni..insyaallah panjang umur tahun depan buat.. :)

Mama buat Nasi Ayam kegemaran aku sekeluarga .. Syukur..Memang seronok dapat makan air tangan mama..nyum-nyum..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.my
Walau nampak simple tapi rasanya umphhh!!!  Cukup dengan cicahan lada..memang sedap..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.my
Alhamdulillah..hari tu perut memang kenyang..

Cuma aku rasa kecewa sikit sebab tak jadi 'reunion' dengan geng BFF 'power girl' sebab masing-masing sibuk dan tak dapat beraya ke rumah Mia yang buat open house pada hari tu..tak ada rezeki..next time..Huhu

Okey lah, jumpa di lain entri..dadaaa..

Sekian, wasalam.

14 comments:

  1. sedap dah ni wana, tapi sehari dua ni menu masih daging lagi hihi :)

    ReplyDelete
  2. meriah nyee raya ada nasi ayam =)
    ehehe..

    ReplyDelete
  3. sedapnye nasik ayam! pebret saye ni..
    lepas ni nk blaja buat sndri.. hihi

    ReplyDelete
  4. sedapnya nasi ayam tu... Kak Wana pos sikit..hehehe

    ReplyDelete
  5. Salam singgah sini dik wana... sedapnha nasi ayam...salam aidiladha dik wana..

    ReplyDelete
  6. sedapnya nasi ayam..masakan mama lah yg paling sedap kan ^^

    ReplyDelete
  7. wow...nasik ayam....sy sempat buat kari daging jerrr....hihi

    ReplyDelete
  8. Tgk pun pasti sdp .air tgn mak tiada tandingan kan hihi..Lya pun bz sgt ni siapkn Tempahan jaitan org.

    ReplyDelete
  9. ok,ok dah lamanya xmam nasi ayam.. (ノД`)

    ReplyDelete
  10. Ayaaaammm bahha. ヾ(@^▽^@)ノTeringinn la plakk. Hahaha.sabarrrlahh aina. (Θ︹Θ)ს

    ReplyDelete
  11. ayu kalau nak senang buat nasi ayam je..
    xrenyah nak masak pon..

    ReplyDelete