Topping coklat ganache 'top keywords' di blog Sweet red cherry

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Hari ni aku mau kongsikan entri paling popular yang pengunjung blog SRC suka baca..

Carta paling atas adalah Resepi topping coklat ganache..page views mencapai 925..wow!!! Kemudian diikuti oleh pelbagai resepi apam, kek dan masakan yang pengunjung suka baca..aku suka sangat share resepi yang aku tau buat rujukan sendiri pada masa akan datang.

Alhamdulillah.. Semoga apa yang aku kongsikan di sini bermanfaat buat semua pengunjung..sharing is caring! ^_^


Jumpa lagi di lain entri..

Sekian, wasalam.


6 comments:

  1. topping coklat ganache tu mmg fofular...sedap plak tuh...tu yg ramai carik tuh kan hihih

    ReplyDelete
  2. Congrats, Wana. Kongsi ilmu dgn orang, makin berkat hidup kita.
    Sorry, baru hari ni sempat jenguk Wana. Kebelakangan ni busy tak dan nak bw :)

    ReplyDelete
  3. Wow, bnyaknya view :) Tahniah Kak Wana :)

    ReplyDelete
  4. Wow, banyak tu view...:) Tahniah Kak Wana :)

    ReplyDelete
  5. hehehe ramai peminat Kak Wana.. bagus share resepi.. mmg antara bahan yg orang selalu cari..

    ReplyDelete