BISKUT RAYA 2015 (SWEET RED CHERRY)

"STICKY POST" Sila scroll ke bawah untuk entri baru.

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

BISKUT RAYA 2015 ( SWEET RED CHERRY ):

TEMPAHAN DIBUKA 

Biskut raya GUARANTEE sedap, berkualiti, buatan tangan (homemade) dan 100% produk Muslim bumiputera.
1). Produk berkualiti tinggi pada harga terendah di pasaran.
2). Pembekal berpengalaman hampir 10 tahun dalam bidang pembuatan biskut.
3). Biskut yang dipilih adalah yang 'HOT' & terlaris jualannya sepanjang tahun.
4). Kuantiti sebalang 40biji-50biji, muat-muat bekas.

Kami menawarkan 18 jenis biskut yang laris jualannya untuk pilihan anda..

List biskut raya & harga:
  1. Biskut almond london, rm28
  2. Biskut tat nanas cheese, rm26
  3. Biskut tat nanas gulung, rm26
  4. Biskut suji salju, rm26
  5. Biskut semperit susu, rm26
  6. Biskut snow almond, rm26
  7. Biskut ulat bulu, rm26
  8. Biskut shortbread, rm26
  9. Biskut smarties, rm26
  10. Biskut mama carries, rm26
  11. Biskut bangkit cheese, rm26
  12. Biskut cerelec, rm28
  13. Biskut bebola crystal, rm26
  14. Biskut nestu, rm26
  15. Biskut bebola sultana, rm26
  16. Biskut cornflakes madu, rm26
  17. Biskut makmur kacang/susu, rm28
  18. Biskut tat blueberi gulung, rm28
Kami menawarkan harga promosi!!

BELI 4 BALANG, HANYA RM100!!

Promosi sah sehingga 15 RAMADHAN

Tempahan ditutup pada: 08/07/2015

Boleh lihat gambar biskut di bawah ini:

http://dapurjiranluberasap.blogspot.com

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com




















Cepat jangan lepaskan peluang untuk menempah biskut kegemaran anda!!!

BERMINAT??? HUBUNGI: 012-8244251 (bbwana) whatsApp.


Terima kasih





23 comments:

  1. semua kuih nampak sedap sgt2 wana.
    smg dimurahkan rezeki wana ye ^^

    ReplyDelete
  2. Sedapnya tengok semua biskut2 ni...raya dah semakin dekat..hihihi

    ReplyDelete
  3. pakkal ada lautan memisahkan kita dik, klu tak akak oder biskut raya kt kamu je

    ReplyDelete
  4. Dah bertahun dan tak beli kuih raya. Tahun lepas tak balik raya, tahun ni insyaAllah balik. Jadi boleh cuci mata tengok mana kuih yang berkenan ni. Kot2 sebelum puasa dah terbeli.uhu

    ReplyDelete
  5. singgah sini nak jemput join contest :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  6. Teringin nk mkn bisku bangkit cheese tuhhh..sedapnyeee

    ReplyDelete
  7. sblm puasa nampak semua sedap ... heeee

    ReplyDelete
  8. Rambang mata tengok pilihan biskut Wana. Semoga bisnes kencang tahun ni :)

    ReplyDelete
  9. wah.macam-macam jenis tau...moga bertambah rezekinya..;)

    ReplyDelete
  10. Macam macam jenis ada.. Semoga maju kak Wana ;)

    ReplyDelete
  11. hye..do follow my blog for interesting recipe...selamat berkenalan..

    ReplyDelete
  12. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  13. Wana, selamat hari raya. Maaf zahir batin.
    Dah abis siapkan order biskut?

    ReplyDelete
  14. Wana, selamat hari raya. Maaf zahir batin.
    Dah abis siapkan order biskut?

    ReplyDelete
  15. sedap, terliur terliur... kak wana, post meh sini sikit meh! semoga bisnes kak wana berjalan lancar yer :D

    ReplyDelete
  16. masuk blog kak Wana je jadi tergoda. lahaiiii

    ReplyDelete
  17. banyaknya pilihan kuih raya.. ada yang pernah makan ada yang tak pernah rasa..

    ReplyDelete
  18. sampai ke hari ni makan kuih raya je
    heheheh
    nampak sedap je tu kak wana
    tapi sayang tak dapat nak merasa

    ReplyDelete