Akhirnya status Non-Glitterati Nuffnang bertukar GLITTERATI!!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Tadi terdetik rasa hati mau 'check' akaun nuffnang..maklumlah, sebulan lebih tak jenguk..nak juga tengok perkembangannya kan..

Ternyata penantian aku selama ni berakhir..yes!!! Akhirnya setelah bertahun-tahun aku menunggu..status GLITTERATI Nuffnang telah jadi kenyataan..perasaan aku happy sangat..haha..first time ni dapat..*mood rasa nak lompat-lompat* kekeke..


Ni bukan mau menunjuk-nunjuk tapi aku 'over excited'..dulu selalu tengok kawan-kawan update tentang status glitterati dan Cpuv masing-masing..kini giliran aku pula..syukur alhamdulillah..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com


Sekarang ni ada 3 Cpuv yang tengah 'on going'..kalau ada yang ternampak tu..ringan-ringan kan la  tangan klik-klik ya..Sila inform kalau ada kawan-kawan yang klik nuff2 wana, wana juga akan buat demikian..tq..muahhmuaahhh!!!

Cpuv yang masih 'on going'..

1. Wall's Magnum Raya
2. Vaseline Vavavoom
3. Fair & Lovely Raya

Thanx banyak-banyak nuffnang..moga rezeki tambah murah lagi lepas ni..amin..


SALAM 0-0

Sekian, wasalam.


10 comments:

  1. tahniah Wana.. Salam aidil fitri dari kak ana, lama taks singgah sejak Ramadan yang lalu :)

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini dik wana....Alhamdulillah dan tahniah dik....salam syawal juga....0 0 yer dari akak..

    ReplyDelete
  3. alhmdulilah....moga makin bertambah rezeki wana

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki raya tu wana..banyak BE menyinggah..

    ReplyDelete
  5. Wah..tahniah Kak Wana :) boleh belanja nanti..heee :)

    Kak Wana nak jemput join mini GA kita :) http://norshamimi.blogspot.com/2015/07/topup-mini-giveaway-by-cik-mimie.html

    ReplyDelete
  6. Tahniah yer ;) pasni masyukkkk la ;)

    ReplyDelete
  7. alhdmullilah tahniah kak wana
    nak cek nuffanang jugak la

    ReplyDelete