Tempahan kek hari raya

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Cak!!! Hai semua..muncul lagi hari ni..alhamdulillah dapat lagi menaip entri  untuk hari ni..memang tenggelam timbul sekarang ni..huhu..blogwalking pun belum sempat buat..Thanx pada semua teman yang jenguk dan 'wish' hari raya  untuk aku.. 

Okeylah, entri hari ni aku mau kongsikan tempahan kek hari raya ..ada yang tak sempat mau snap..lupa!! Boleh? Heee...

Antara yang ditempah adalah Red velvet marble cheese brownies, kek coklat moist dan kek red velvet dengan cream cheese..

Kek ditempah oleh 'regular customer' iaitu Sis Julela dan anak buahnya Ms.Anum..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Kek coklat moist dan kek red velvet dengan cream cheese ditempah oleh sepupu iaitu Mrs.Anim..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Thanx semua sebab menempah dengan aku di Sweet red cherry..harap kalian berpuas hati. Maaf jika ada sebarang kekurangan..

Berminat untuk menempah? Hubungi 012-8244251(bbwana) WhatsApp. Tq

Jumpa lagi..sekian, wasalam.


11 comments:

  1. sedapnya kek.. tetiba rasa macam nak makan plak..

    ReplyDelete
  2. raya ni blm buat kek lagi ... terliur tgk ...

    ReplyDelete
  3. hai kak wana! lama ana x dpt blogging sobss sobsss.
    selamat hari raya kak. maaf segala salah silap :)

    aaaaaa sedapnya kek!!!

    ReplyDelete
  4. Kak Wana~~ Sila pos satu kek pada Cik Mimie..ehehe..

    ReplyDelete
  5. sedapnya kek, bila lah dapat merasa kek Wana ni..

    ReplyDelete
  6. Wasalam Kak Wana ~

    Rindu akak...

    Semoga terus dimurahkan rezeki.... ^_^

    ReplyDelete
  7. huihhh...pepagi tgk gmbr ni rasa tergoda lak hihih

    ReplyDelete
  8. Red velvet! Nakkkkkk. Hihihi

    ReplyDelete
  9. nak tempah jugak
    tapi kang tak sampai lak
    naye je
    eheheh

    ReplyDelete