SALAM AIDILFITRI 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Hai semua!!!! Kembali bersiaran pada hari khamis bersamaan dengan hari raya ke-6. Waaaaaa!!! Rindu gila mau menulis blog, share resepi dan cerita dengan kawan-kawan semua. Blogwalking pun dah lama tak buat. Serius rindu gila dengan Kak Farrah, cik Mimie, Sue, mama3farhanah, Amy, Aisya, siti yang menaip dan kawan-kawan semua yang tak mampu nak sebut sorang-sorang. Maafkan aku ya..sebulan lebih blog terbiar sepi. Kesibukkan yang melampau jadi penyebab utama.

Hari ni baru sempat menaip entri. Penat pun sudah beransur hilang walaupun ada beberapa lagi tempahan kek yang perlu dibuat. Alhamdulillah rezeki yang tak putus..syukur padamu ya Allah..

Masih belum terlewat untuk aku mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI pada semua. Maafkan aku jika ada perkataan yang kurang sopan atau menyinggung hati semua ya. Segala kekurangan itu datang  dari diri aku sendiri..segala yang baik datang dari Allah SWT..

SALAM AIDILFITRI 2015 DARI WANA & KELUARGA

MAAF ZAHIR BATIN

Salam 0-0 ya.. ^_^

Insyaallah lepas ni akan lebih kerap update blog..thanx pada kawan-kawan yang masih ingat pada wana..sayang korang selalu!!! Muahhmuahhhhh!!!

Sekian, wasalam.



22 comments:

  1. Salam Aidilfitri, Wana! Baru nampak batang hidung. Selamat kembali bersiaran!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..thanx banyak kak farrah sayang..^_^

      Delete
  2. salam aidilfitri wana :)
    kosongkosong

    ReplyDelete
  3. Lama lg bb xupdate blog dr cheq da..hihihi..pe2 pun selamat hari raya bb dan keluarga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..tulah kan cheq da..Lama sgt wana x update blog.Bz betul..tq cheq da..Selamat hari raya juga buat cheq da sekeluarga..

      Delete
  4. kak wana kak wana kak wana sayanggggggg. lama x dengar berita. sobs. apa khabar kak wana? selamat hari raya ye :)

    ReplyDelete
  5. Salam syawal.....sibuk dgn tempahan kuih raya yea

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya ~~~

    Raya kan sebulan.. heee

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Raya Aidilfitri! blog saya pun dah naik bersawang nih huhu

    ReplyDelete
  8. Kak Wana !!! lama tak nampak.. hewhew.. akhirnya bersiaran kembali..

    selamat hari raya.. maaf zahir dan batin =)

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya Aidilfitri, Wana.. maaf zahir dan batin.. kosong-kosong ya..

    ReplyDelete
  10. Kak Wana~~~~ Miss u so much!! Serius lama tak nampak Kak Wana kat sini..hehe.. Welcome back Kak :)

    #muahmuahciked

    ReplyDelete
  11. Selamat hari raya juga Kak Wana...mohon ampun kalau selama kita kenal dalam blog ni..ada yng menyinggung perasaan ke apa..

    kosongkosong ye..Maafkan Cik Mimie :)

    ReplyDelete
  12. Selamat hari raya aidilfitri :)

    ReplyDelete
  13. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat dik wana sekeluarga...maaf zahir batin...

    ReplyDelete
  14. Selamat hari raya kak Wana... Minta maaf andai ada salah silap sepanjang kenal ;)

    ReplyDelete
  15. Kak Wana, Ros minta maaf sebab jarang singgah.. Busy sikit. Pasni nak aktif balik. Hikhik

    ReplyDelete
  16. salam hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin kak wana
    ayu pon dah lame ta bw ke sini
    bz yang sangat sejak bertuka status ni
    ksong-kosong ye

    ReplyDelete