Kek Black Forest untuk Hari Ibu

Assalamualaikum w.b.t & salam sejatera..

Kembali bersua pada hari isnin ni..sebenarnya bermula hari ni, aku akan mulai sibuk sepanjang minggu ni..mana mau buat jualan harian dan persiapan untuk jualan karnival yang akan berlangsung pada hujung minggu ni..so, bila ada masa terluang sekejap aku ambik kesempatan untuk siarkkan entri baru buat tatapan pengunjung blog SRC ni..

Okeylah, hari ni aku mau siarkan entri kek ibu yang diminta oleh anak buah aku, Mimie untuk diberikan kepada mamanya iaitu Norfarahana@ Josie..Mimie request Kek black forest..dorang sambut di rumah mamanya tempohari..

Jom layan gambar..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
KEK BLACK FOREST
 KEK BLACK FOREST
HARGA: RM45++
BERAT: 1 KG ++
HIASAN: COKLAT RICE & MARASCHINO CHERRIES

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

 Mimie request tulis nama mama, makcik dan neneknya atas kek..iaitu Josie, Monica & Juliana..

 
Pada yang berminat untuk menempah kek atau sebarang produk kuih-muih kami, jangan segan untuk menghubungi kami di talian yang tertera ini untuk info lanjut, 012-8244251 ( bbwana ) - call/sms/whatsApp

Sekian entri pada hari ni..thanx kerana membaca hingga habis. - wasalam-


20 comments:

  1. Salam..Seronoknya dihargai walaupon hanya menghadiahkn sebijik kek.Cantik keknya....nampak sedap tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul tu kak atie..apapun, tq ya

      Delete
  2. Cantiknya wana...x pnh buat lg kek black forest ni..nyum2..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih yana..saya deko simple2 ja ni..hihi

      Delete
  3. Lama tak buat kek hutan tebal tu..buat sekali jer punya la tggi sampai xmuat bekas hahaa..
    Cantik deko walaupun simple..

    wana, caramel cis kek paling dalam ranking kek karamel.
    Paling cepat abes la kalau buat..'kena try tu..resepi sifu evelyn gemina..kompom la sedap kan

    ReplyDelete
  4. hehe, terima kasih banyak kak lina cayang..oh,patut la kek laris..resepi sifu evelyn rupanya..hihi..insyaallah wana try buat nanti kak..

    ReplyDelete
  5. Ya Allah sedapnya nampak. meliuq malam malam ni tengok sis.hiihihi. Efa singgah follow sini ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..thanx ya efa..sabar..tahan liur tu.huhu..

      Delete
  6. huhuu..kek plg disukai..tgh plan nk bt kek ni aniversary mgu dpn..moga2 ada kerajinan hihii..tgk wana pnya deco simple je tp cantik ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, thanx yana..betul tu kek ni memang sedap dan punya rasa tersendiri..memang sesuai buat untuk anniversary..buat sendiri baru bertambah maknanya kan..^_^

      Delete
  7. Cantiknya kek Wana.... pandainya mendeko kek. Walau nampak simple, tapi tetap cantik. Kalau saya bab-bab mendeko kek ni, memang tak pandai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, terima kasih banyak ya..saya dulu pun x pandai tapi saya belajar dan berlatih..^_^

      Delete
  8. Salam...
    comei kek black forest tu...rasanya uda lama juga sa tak merasa kek ni...jadi rindu pulak...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singgah sini rahel..haa, maknanya kena buat la kek ni rahel kalau rindu mau merasa..heheh..

      Delete
  9. Replies
    1. hehe, kek ni sedap kan..saya pun suka makan juga..

      Delete