ORDER KEK CHEESE NESTUM, KELUPIS & APAM LADYBIRD BUMBLE BEE

Assalamualaikum & salam sejahtera..

Hai, semuanya..kembali bersiaran tengahari ni..ucapan terima kasih pada semua pengunjung blog SRC, teman-teman blogger dan silent reader semuanya kerana sudi bertandang ke blog yang tidak seberapa  ini..tanpa kalian semua, blog ni bukan apa-apa..terima kasih atas komen-komen yang ditinggalkan..tidak lupa juga follower baru..kami sangat-sangat menghargai kalian semua..

Okeylah, hari ni aku mau kongsikan beberapa order pada minggu yang lepas-lepas..Antaranya adalah Kek cheese nestum, Kelupis inti udang dan Apam ladybird bumble bee..jom kita layan gambar di bawah..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
KEK CHEESE NESTUM
 Kek ni ditempah oleh BFF ku iaitu, Ms. Norliah yang selalu juga order kek dengan aku..memang feberetnya la ni..asal order kek mesti mau yang ada tabur nestum..heheh..thanx banyak ya geng..^_^

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com


http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
APAM LADYBIRD BUMBLE BEE
 Apam ni pula di tempah oleh regular customer, iaitu Kak Ct Sarah..akak ni kalau tempah jarang sikit-sikit..selalunya banyak sampai beratus biji..apapun, terima kasih banyak ya kak..



http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Kelupis ni di tempah oleh Kak Ana, sebelum ni memang pernah juga tempah aneka kuih-muih dengan kami..tq.

Jika anda juga berminat dengan produk kuih-muih kami, sila hubungi kami di talian yang tertera ini untuk info lebih lanjut, 012-8244251 ( bbwana ), call/sms/whatsApp.Tq

Sampai jumpa lagi di lain entri, sekian.


20 comments:

  1. sedapnya kek cheese tu ...
    ase geram2 je tgok .. huhu :(

    ReplyDelete
  2. Slm lama tak singgah sini, maaf sibuk memanjang..hehe. Harap sihat selalu ya Wana. Seronok tengok tempahan dan order tu..macam - macam ada yaa..yum yum..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx ya julia singgah sini..alhamdulillah rezeki kan..

      Delete
  3. Sedapnya tgk yg cheese2 tuh. Kelupis tuh apa ek? mcm sedap jer inti udang plak tuh hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelupis tu dalamnya adalah pulut berinti udang dan dibungkus dengan daun ngirik..cara masaknya pula di kukus..

      Delete
  4. Replies
    1. ala, ciannya akak..kalau dekat boleh bagi..

      Delete
  5. Cam sedap sangat je kek tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kek ni sedap nanie..dengan krim cheese dan taburan nestum di atasnya buat x mau berenti makan..hihi..

      Delete
  6. Byknya makanan wana..hehe..sya mau itu apam polkadot.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, yana suka apam polkadot..boleh2..ambik ja yana..hihi

      Delete
  7. mesti sedappp kek cheese nestum tu... nrl suka kek2 cheese ni... :)
    lagi plak ditabur ngan nestum...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq nurul..tapi serius kek ni sedap tau..rasa cheese dan nestum..yummy..

      Delete
  8. Wah..sangat marvelous tgok! hihi
    Semoga bisnes semakin maju berjaya dan kaya...amin
    Jemput singgah http://syerarahim.blogspot.com/
    semoga bermanfaat , t.q

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah amin..terima kasih banyak ya..

      Delete
  9. Nampak menarik sangat la kek nestum tu... idah tak pernah rasa lagi kek yang ada nestum banyak2 kat atas camtu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh, sedap sangat kek ni tau acik..kalau nak tau macamana rasanya, kena try makan..

      Delete