Agen/ Pengedar Biskut Raya 2015

* STICKY POST*

Sila scroll ke bawah, untuk entri baru.

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Ingin menambahkan pendapatan ? Ingin mencari pendapatan sampingan ? Jom jadi agen/pengedar biskut raya kami ( Sweet red cherry ).

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Biskut raya GUARANTEE sedap, berkualiti, buatan tangan (homemade) dan 100% produk muslim bumiputera.
  1. Produk berkualiti tinggi pada harga terendah di pasaran.
  2. Berpengalaman hampir 10 tahun dalam bidang pembuatan biskut.
  3. Biskut yang dipilih adalah yang 'HOT' & terlaris sepanjang tahun.
  4. Kuantiti sebalang 40biji-50biji, muat-muat bekas.
Harga agen/pengedar biskut raya 2015:

1 balang RM20
Minimum order 12 balang

Harga pasaran 1 bekas RM25-RM30

 Kami menawarkan 17 jenis biskut raya yang enak dan 'hot':
  1. Biskut Almond london
  2. Biskut Tat nanas cheese
  3. Biskut Tat nanas gulung
  4. Biskut Suji salju
  5. Biskut Semperit susu
  6. Biskut Snow almond
  7. Biskut Ulat bulu
  8. Biskut Shortbread
  9. Biskut Smarties
  10. Biskut Mama carries
  11. Biskut Bangkit cheese
  12. Biskut Cerelec
  13. Biskut Bebola crystal
  14. Biskut Nestum
  15. Biskut Bebola sultana
  16. Biskut Cornflakes madu
  17. Biskut Makmur kacang/susu
Untuk melihat gambar biskut sila klik>>aneka biskut<<
* Diutamakan buat WARGA SABAH!!!

BERMINAT?? HUBUNGI: 012-8244251,Bbwana - call/whatsApp @ email: sweetred_cherry@yahoo.com

TAWARAN DIBUKA HINGGA 1 RAMADHAN SAHAJA!!

Sekian, terima kasih.

45 comments:

  1. Wah mantap perniagaan bb yg dh pun maju ke depan..tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih banyak ya cheq da..amin..

      Delete
  2. Tawaran dibuka untuk warga Sabah je ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk warga semenanjung/sarawak yang berminat boleh terus whatsApp saya ya, 012-8244251(bbwana)

      Delete
  3. kiranya semenanjung pun boleh lah kak ea. kalau kita nak kita wasap akak nnty. Maaf dah lama tak dtg blog. Insya allah nnty sy BW sini lama2 ^^

    buat masa skarang klik2nuff5x akak punya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey boleh jer ^_^ btw, thanx klik2..

      Delete
  4. wah banyaknya list kuh raya wana, kalau kaknoor tak sanggup lah banyak sngt haha boleh order dari wana ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..boleh jer kak..wana sedia menanti order kak noor :)

      Delete
  5. Smg murah rezeki wana dan pengedar2 wana :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. kalau nak makan sendiri ja pun boleh tapi kena buat min order la 12 balang..hihi..nak? ;)

      Delete
  7. Wah! Sampai 17 jenis! Akak doakan bisnes Wana semakin mantap dan sukses ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin ya rabbal alamin..thanx kak farrah.. :)

      Delete
    2. Wana pernah buat ke pos kuih raya ke semenanjung?

      Delete
    3. Belum penah lagi kak farrah..tapi insyaallah tahun ni wana nak buat kalau ada order..jom la kak order ngan wana..hihik ;p

      Delete
    4. Hajat tu memang ada tapi paham2lah pakai pos, takut bila sampai jadi tepung balik. Huhuhuh

      Delete
  8. musim raya dah nak menjelma ye... selamat maju jaya... salam singgah & follow

    ReplyDelete
  9. Wah, mood rasa dah tiba..sekejap je masa berjalan..Semoga semoakin maju perniagaan Kak Wana :) AMin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, betul tu cik mimie..cepat ja masa berlalu..dah nak puasa pula..apapun, terima kasih banyak..amin..

      jom order dengan akak..hehe

      Delete
  10. assalamualaikum... maaf mencelah..
    datang follow sini.. akak join contest hijab lets wear it right... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumsalam..

      terima kasih dan insyaallah..akak salah sorang sponsor untuk contest tu ^_^

      Delete
  11. Suka, suka...dah semangat nak raya bila tengok kuih raya ni. Mesti wana nanti sibuk kan. Gud luck wana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..memang semangat ni mama..ha'ah..wana dah start sibuk ni..apapun, thanx banyak ya mama..

      Delete
  12. uish.. baca nama bskut saja pun dah terliur apatah lg kalo dpt makan..hehe. kalo mcm ni pnya cara takleh tgu raya dah, time skrg ada jual x..haha

    zinziemeewah

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..ada jual dah sekarang..jom order ngan wana jom..hehe.. :)

      Delete
  13. wah,bestnya wana.banyak jenis gitu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya..banyak pilihan biskut..semua pun sedap2..meh la order.. :)

      Delete
  14. wah.. manyaknya.. kalau dekat, boleh buat untung sesama.. minat jugak.. tapi, tak dak geng.. huhu

    ReplyDelete
  15. Ha'ah..tulah kan firah..best kalo dapat sama2 tolong ni..sama2 dapat untung.. :)

    ReplyDelete
  16. Assalsm,
    Waaa hebatnya, jd tokey kueh raya pula ya. Klu akak surrender awai2, tak cukup kakitangan. Semuga terus sukses, amin

    ReplyDelete
  17. moga perniagaan brjalan lancar.. aminn

    ReplyDelete
  18. ehehehe ada post ke semenanjung dak Kak Wana ? ehehe..
    tapi alamak 12 balang minimum.. tatau sapa nak makan =P

    moga bisnes jalan lancar.. nanti boleh kasi CT duit raya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. CT..leh bli 12 balang..1 balanv bg kt sy heheheh

      Delete
  19. jauh tuh, kalau dekat boleh ambik kat Wana..

    ReplyDelete
  20. Jauh nk order hihihi... ekin pndai buah popiah gulung,popia simpul kasih popuah nestum jah tu pun utk mkn hihihi

    ReplyDelete
  21. wahhhh!!! da keluar da koleksi beskut raya...sekejap je da nak ramadhan kan...sy pun da start cari kuih raya.hihi

    ReplyDelete
  22. wahhh kak wana... kalau kita dekat msia ni, kita tolong kak wana.... :D

    ReplyDelete
  23. fuh bagus2. dah nak raya, bagus ada biskut2 raya ni.. haha

    ReplyDelete
  24. Moga maju jaya kak Wana.. Kalau dekat, boleh Ros rasa ;)

    ReplyDelete
  25. Moga makin bertmbah rezeki wana hehhehe

    ReplyDelete
  26. Replies
    1. Ya sya jual lagi . kalo berminat hubungi no ni.0128244251, bbwana- whatsapp

      Delete