YAM FRESH CREAM CAKE (ROSES)

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Masih lagi tentang entri tempahan kek sempena hari IBU..alhamdulillah, syukur atas rezekiNya..

Kali ni menerima tempahan kek Yam fresh cream..kek yang paling popular di Sweet red cherry. Banyak betul peminat kek yam@keladi ni kan..siapa yang pernah order, pasti akan repeat order berkali-kali..;D

Untuk kek ni, aku dapat 'request' deko kek bunga ros..dan hasilnya..

Di tempah oleh kakak sepupu, Kak Yann..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

YAM FRESH CREAM CAKE (ROSES)
BERAT: 1/2 KG
HARGA: RM35

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Comel kan tag tu? 

Gambar ihsan dari Kak Yann..dikelilingi oleh anak-anaknya tersayang..bestnya!!!

Ini pula di tempah oleh Cikgu bahasa inggeris untuk ibunya. Anak sedara, Nana yang cadangkan cikgunya tempah dengan aku..tq dear..


Feedback dari cikgu..Dia kata, tak pernah jumpa kek sebegini cantik..wah, rasa terawang-awang kejap..huhu..:p


Apapun, terima kasih banyak  kerana telah tempah kek dengan aku. Bila customer gembira dengan kek yang aku buat, aku pastinya lebih gembira.

SELAMAT HARI IBU..

Jumpa di lain entri ya..

PERTANYAAN/ORDER: 012-8244251(Bbwana) whatsApp. Tq

P/s: tengah sibuk buat tempahan biskut raya..

12 comments:

  1. Salam singgah sbtu dik wana....sweetnya kek tu...rasa pun mesti sedap punya...hihi

    ReplyDelete
  2. Cantiknya Wana kek tu.. kak suka perisa yam ni sedapkan, aiskrim pun sedapkalau Yam :)

    ReplyDelete
  3. Mmg cantik rose yg wana decorate tu..keep it up wana :)

    ReplyDelete
  4. Keladi memang berlemak dan sedap... cuma sha pun tak pernah rasa lagi kek keladi... mungkin ada rezeki nak try jugak ! hahaha... aduhai kak wana.. rinduuuuuuuuuuuu....

    ReplyDelete
  5. memang superb hiasan dia..cntik sgt bunga2 ros tu..hehehe :)

    ReplyDelete
  6. memang betul kata cikgu tuh kak wana....kek ni cantek sangat2.... kita tengok berselera rasa....nak sikit! resepi ade x?

    ReplyDelete
  7. Cair n terliur tengok kek tu

    ReplyDelete
  8. hehehe kek yam Kak Wana mesti superb ni.. sbb ramai slalu order kek yam..
    CT tak pernah makan lagi kek yam..

    ReplyDelete