Tempahan Cupcakes Coklat dari Cikgu Farha

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Kesibukan dan keletihan menyebabkan blog aku terabai..nampaknya bulan mei ni adalah permulaan bulan yang sibuk sehingga la dekat hari raya nanti..sebab aku akan sibuk membuat tempahan biskut raya..selain tu, aku sibuk buat kuih-muih jualan dan buka 'booth' Sweet red cherry..alhamdulillah rezeki..
Kalau ada yang minat nak order atau nak jadi agen boleh la hubungi aku..

Sekali lagi teman blogger, Cikgu Farha tempah dengan aku. Kali ni CF tempah 'Plain Cupcakes' berperisa coklat sebanyak 50 biji..CF sengaja tempah 'plain' sebab nak buat aktiviti deko bersama anak-anak murid di sekolah..best kan? Aktiviti yang sangat menyeronokkan.. :D

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

CUPCAKES COKLAT (PLAIN)
HARGA: RM0.80, PCS
MIN ORDER: 50 PCS

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Jom tengok cupcakes yang telah di deko oleh cikgu-cikgu Sk. Mutiara..gambar adalah ihsan Cikgu Farha..tq CF..labiu!!!! Muahh..muahhh..^_^

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Hasil deko..cantik dan kalerful kan..memang ceria...

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Cikgu-cikgu yang sangat sporting..'CF & the gang'.. (teka mana satu CF?hehe..) diam-diam mereka ni punya bakat terpendam..hebatlah!!! Memang terbaeek..hehe..

Apapun, thanx banyak CF sebab order dengan wana..segala kekurangan harap dimaafi..jangan serik order dengan wana ya ;)

Baiklah, sampai sini saja entri aku pada hari ni..jumpa lagi di lain masa..Insyaallah ada masa aku pasti akan terjah blog kawan-kawan pelan-pelan.

ORDER: HUBUNGI 012-8244251(Bbwana) whatsApp. Tq

Sekian, wasalam.

17 comments:

  1. Meriah-merry nya main deco cupcakes! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..tulah kan Kak..memang meriah dan fun.. ;)

      Delete
  2. Comelnya cupcke dia.. boleh nk jdi agen kawasan kulim kedah hihuhi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agen apa, ekin? Agen penghakis ka?

      Delete
  3. Sukonya ada pertandingan cam ni

    ReplyDelete
  4. hai kak wana yang manish dan comei. hehehe. rindu dengan kak Wana.

    bestnya tengok cupcake tu. warna warni. tergoda kita. hahaha

    ReplyDelete
  5. suka gak deco2 ni...tp nk membuat keknya tu yg malas tu...huhuhu...

    ReplyDelete
  6. seronoklah kan bdk2 msti suke aktiviti gitu...
    mcm2 bentuk... msti ada yg berbakat tuh kan

    ReplyDelete
  7. Wah terbaikla cikgu farah...mmg cantik deco2 yg mereka buat ^^

    ReplyDelete
  8. seronoknya :) Mengasah bakat yang ada..hehe

    ReplyDelete
  9. hehe. pasni cikgu2 tu panggil kak wana jadi cikgu ajar buat kek :)

    ReplyDelete
  10. wah siap main deco2 hihi. bagus cikgu ni

    ReplyDelete
  11. wehee glemor i kat blog wana hekhek..
    actually guru2 menyibuk jaa tu...sebenarnye tuk aktiviti ppim hehe..
    apa2 pon tq atas layanan yee hehe

    ReplyDelete
  12. canteknya bekas cupcake tuh...camne buat tuh...

    ReplyDelete
  13. meriahnyaaa kalerful.. bebudak mmg ske la kan buat keje2 macam ni..
    kalo kt rumah nak baking ke mesti anak2 buah menempek..

    ReplyDelete
  14. Owh.. wana wat biz cupcake rupanya..

    ReplyDelete