JINDRISSKA Blog Anniversary Giveaway

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Kali ni aku nak support dan join GA adik manis Aisya yang tengah study di Jerman bersama suami tersayang. GA ni dibuat sempena anniversary blog beliau. Jom support!! Hadiahnya pun menarik tau sebab hadiah dibeli ketika road tripnya ke Austria. Bestkan..

End: 30 April 2015

KLIK BANNER UNTUK JOIN
 http://jindrisska.blogspot.com/2015/04/jindrisska-blog-anniversary-giveaway.html

 Saya nak menang giveaway ni sebab teruja dengan hadiah dan nak kumpul ole-ole dari luar negara.. ;D


 






17 comments:

  1. best of luck... :)
    saya datang dari segmen yang sama...

    http://dramaticuniq.blogspot.com/2015/04/jindrisska-blog-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. gud luck kak wana! ana x sempat nk join lagi hehe

    ReplyDelete
  3. wah giveaway dr akak kesayangan ku.. nt nak join jgk la ;)

    goodluck kak wana ^^

    ReplyDelete
  4. Singgah dan follow dari segmen yang sama.
    JINDRISSKA Blog Anniversary Giveaway. Jom terjah dan follow papaglamz...!!!

    ReplyDelete
  5. Papaglamz.com ada menganjurkan segmen JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ Jangan lupa join tau. Mesti glamz la.

    ReplyDelete
  6. ehem ehem.. macam ada bau bau kemenangan =P ehehehe..

    ReplyDelete