KEK BIRTHDAY TIRAMISU

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Alhamdulillah..setelah keadaan kakiku semakin membaik, aku kembali aktif masuk ke dapur dan akan terus sibuk hingga hujung bulan ni dengan aktiviti jualan..

Terima kasih pada semua yang mendoakan bisnesku ini agar terus berkembang maju..

Okeylah, hari ni aku mau siarkan kek birthday yang aku pada awal bulan April yang lalu..my sis request buat kek ni untuk diberikan pada kawannya..

Layan..
http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
KEK TIRAMISU
HARGA: RM65
SAIZ: 9"
HIASAN: BISKUT LADYFINGER & MASHMALLOW FLOWER

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Ni aku kongsikan gambar kek yang dipotong..nampak tak tebalnya cheese frostingnya..hurm..yummy!!!

Berminat? Jom order. Hubungi 012-8244251 (bbwana) whatsApp. Tq

Sekian, wasalam.


16 comments:

  1. Sedapnye...since preggy ni, suka sangat makan cake..so yummy

    ReplyDelete
  2. sedapnya kek tiramisu... one of my favourite...

    ReplyDelete
  3. waduhhhhhh meleleh sy dibuatnya ;-)

    ReplyDelete
  4. Kalau kakak order ni Wana tiba di JB entah apa jadi dah:)
    Tak apalah dpt menatap gambar pun jadilah...

    ReplyDelete
  5. simple tapi sedap tuh kek tiramisu..

    ReplyDelete
  6. OMG, kenapa nampak macam sedap je kek ni..Kak Wana nak jugak..

    ReplyDelete
  7. Simple deco tp cantik sgt kek ni. Sedapnya sbb byk cheese..

    ReplyDelete
  8. Waahh..menariknye kek ni...sy nk yg kt tepi tuhhh...hehehe

    ReplyDelete
  9. mesti sedap kan... akak suke tp takmo banyak2/....
    naper lah jauh sgt wana duk kan

    ReplyDelete
  10. mesti sedap ni..
    lya doakan moga kak wana trs dimurahkan rezeki..amin

    ReplyDelete
  11. kat keliling tu guna biskut apa Kak Wana ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. keliling kek tu namanya biksut ladyfinger..memang biskut untuk tiramisu..selalu bleh jumpa
      kat kedai jual bahan kek.. :)

      Delete