BISKUT RAYA SWEET RED CHERRY

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Hampir dua minggu tiada entri baru..maaf pada kawan blogger yang tinggal komen sini..terima kasih jenguk 'rumah' wana..^_^

Sekarang dah mula sibuk buat dan terima tempahan biskut dan kuih muih raya..hari ni layan gambar biskut produk Sweet red cherry..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Senarai biskut dan harga akan di 'update' kemudian secepat mungkin..insyaallah..

More info: 012-8244251~ bbwana 
,→ whatsapp. Tq

Sekian, wasalam.



ORDER: VANILA CHEESE CAKE LELEH ~ TQ SIS SUEZY

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Tempahan minggu lepas dari Sis Suezy yang inginkan Vanila cheese cake leleh untuk diberikan pada en.hubby yang teringin sangat mau makan kek ni..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

' Last minute', Sis Suezy minta buat 'wording' atas kek..untuk bagi kejutan pada adik iparnya yang menyambut ulangtahun..so, en hubby dan adiknya kongsi kek yang jadi kegilaan ramai ni..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Alhamdulillah, feedback positif dari Sis Suezy yang mengatakan kek ni sedap sangat..siap tolong promo pada kawan sekerjanya...terima kasih daun keladi, jangan serik order lagi...hihi..wink2:D

ORDER? 012-8244251(bbwana)~whatsApp. Tq
Delivery service: Area kk, papar, beaufort & sipitang.

Sekian, wasalam.


DIY hadiah Hari Guru

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Minggu ni carian tertinggi di Sweet red cherry adalah DIY hadiah hari guru..maklumlah hari ni adalah Hari guru..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Banyak yang cuba buat sendiri hadiah untuk diberikan pada guru sebagai penghargaan jasa mereka dalam mendidik..lagipun buat sendiri ni boleh ikut kreativi masing-masing kan selain hadiah tu lebih bermakna..jimat pun jimat..

Sebelum ni aku pernah kongsikan Diy hadiah hari guru..simple dan comel. Boleh cuba 'usha'  ya..^_^


" Terima kasih buat semua cikgu yang telah mendidik aku dari tadika hinggalah ke IPT..jasa dan pengorbananmu guru takkan ku lupakan"..

~SELAMAT HARI GURU~

ORDER: RED VELVET CHEESE CAKE LELEH, APAM LADYBIRD BUMBLE BEE & KELUPIS

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Menerima tempahan dari pelanggan yang berada di Semananjung untuk diberikan kepada temannya yang berada di Sabah..

Thanx Kak Mia sebab order dengan Wana..semua tempahan selamat dihantar kepada penerimanya..

Antara yang ditempah adalah Red velvet cheese cake leleh, Apam ladybird & bumblee bee dan Kelupis ( inti sambal udang )..

Layan gambar..
http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
RED VELVET CHEESE CAKE LELEH
BERAT: 2KG
HARGA: RM90
http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
APAM LADYBIRD BUMBLE BEE
HARGA: RM0.50, PCS ( WITH FILLING )
FILLING: COKLAT & BLUEBERI
SAIZ: SMALL
MIN ORDER: 100 PCS
http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
KELUPIS ( INTI SAMBAL UDANG )
HARGH: RM0.50, PCS
MIN ORDER: 100PCS

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Alhamdulillah aku menerima 'feedback' yang sangat positif..customer puas hati sangat..terima kasih banyak dan jangan serik tempah produk Sweet red cherry..

INFO LANJUT/ORDER: 012-8244251 ( bbwana ) ~ whatsApp.
DELIVERY SERVICE: AREA KK, PAPAR, BEAUFORT & SIPITANG.

TQ

Sekian, wasalam.


MAMA, I LOVE U!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Selamat hari ibu buat semua ibu-ibu!!

KAMI SAYANG MAMA KETAT-KETAT!! muahh! muahh!

Mama adalah insan terbaik dalam dunia ni..mama insan paling sabar, paling pandai masak, paling cantik dan paling baik bagi aku..terima kasih atas segala pergorbanan mama buat aku. Kasihmu mama hingga ke syurga..

Doa buatmu, Mama..