ORDER ANEKA APAM by MS. RAMIZAH

Assalamualaikum & salam sejahtera..

Kembali bersiaran pada malam ini..terima kasih pada teman dan pengunjung setia blog SRC yang bertandang ke sini..cepatnya masa berlalu kan..esok bermula la sudah cuti persekolahan bagi penggal yang pertama..pastinya banyak aktivti yang sudah dirancangkan sempena mengisi masa lapang musim cuti..ada yang bercuti bersama keluarga dan pelbagai lagi..apapun, yang penting semoga apa yang dibuat tu bermanfaat..

Okey la, malam ni aku mau siarkan entri tempahan pelbagai jenis apam yang di order oleh Ms.Ramizah..banyak juga yang diorder..katanya untuk majlis kahwin yang telah pun berlangsung pada minggu lepas..antara yang diorder adalah Apam Isabella, Apam Ladybird& Bumble bee, Apam gula hangus dan Apam Polkadot..sebanyak 400 biji kesemuanya..apapun, terima kasih banyak atas tempahan ni ya..syukur alhamdulillah atas rezeki ini..

Jom kita layan gambar..

http://www.dapurjirankuberasap.blogspot.com
APAM ISABELLA

http://www.dapurjirankuberasap.blogspot.com
APAM LADYBIRD & BUMBLE BEE
Untuk apam ladybird bumble bee dan apam polkadot..fillingnya adalah coklat, blueberi, strawberi dan mixed fruit..
http://www.dapurjirankuberasap.blogspot.com
APAM POLKADOT

http://www.dapurjirankuberasap.blogspot.com
APAM GULA HANGUS
Moga Ms. Ramizah berpuas hati..segala kekurangan harap mohon di maafi ya..jangan serik order dengan kami..

Bagi yang berminat untuk menempah apam atau sebarang produk kami, sila hubungi talian kami yang tertera ini untuk pertanyaan dan juga tempahan..boleh call/sms/whatsApp di 012-8244251 ( bbwana ). Tq

Sekian entri untuk malam ni..jumpa lagi di lain entri pula ya..tata titi tutu..^_^

-Wasalam-

# Doakan MH370

17 comments:

  1. Salam...
    banyaknya apam di sini...comel2 pulak tu...terbaik geng..maju terus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam rahel..ya ba..syukur la kan rezeki..terima kasih geng..hihi..

      Delete
  2. cantik-cantiknya apam tu. rasa mesti sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..apapun, terima ksih..ni adalah apam2 yang jadi feberet order customer..

      Delete
  3. salam bb... semoga sihat sihat selallu.. alahai comey2 apam dia .. lambat lagi la kalau nak terbuat

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam wani..terima ksih..kalau ada mood buat la nanti apam ni..hehe..

      Delete
  4. Salam..Alhamdulillah atas rezekiNya...Geram betul tgk apam Isabella itewww...gebussss sangat....

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam juga..

      thanx singgah sini sue..

      Delete
  5. Salam perkenalan...menyelerakannya....jemput join GA cik mah ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..insyaallah sya join ya..

      Delete
  6. Salam BBwana...
    alhamdulillah rezeki kan..
    terliur akak tgk apam isabella dgn apam gula hangus tu... nampak sedap je.. kalo apam polkadot tu dah biasa buat tgk pun tak lalu dah... hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. salam kak madihaa..

      thanx banyak..syukur alhamdulillah kak rezeki masuk..apam isabella tu paling banyak orang suka..lembut sangat isinya.

      Delete
  7. comel apam ladybird tuh. Apam nih ada inti kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx ya..ha'ah..apam ni ada inti filling..sedap tau..

      Delete