ORDER KEK COKLAT CHEESE MELELEH

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Alhamdulillah kita bersua lagi pada petang hari ni..terima kasih pada semua teman yang setia berkunjung ke blog SRC dan meninggalkan komen-komen manis..sokongan anda semua amat dihargai..

Okeylah, pada petang ni aku mau siarkan entri order minggu lepas yang ditempah oleh kakak sepupu ( kak adi ) yang selalu dan setia menempah dengan aku..dia order Kek coklat cheese meleleh..katanya lama sudah nda makan kek ni..jadi, memang sangat teringin mau makan..alala, kesian pula dengar..huhu..

http://www.dapurjirankuberasap.blogspot.com
KEK COKLAT CHEESE MELELEH
 KEK SPAN COKLAT
FILLING & TOPPING: CREAM CHEESE MELELEH
HIASAN: CHEDDAR CHEESE
HARGA: RM 60 (1KG), RM30 (1/2KG)

http://www.dapurjirankuberasap.blogspot.com

Aku memang bubuh filling dan topping cream cheese tu 'kaw-kaw'..parutan cheddar cheese tu pun memang aku sengaja bubuh banyak-banyak..memang sedap makan kek ni..apalagi bila kek disejukkan..memang nikmat rasanya..yummy..aku sendiri peminat setia kek ni..suka betul makan..

http://www.dapurjirankuberasap.blogspot.com
 
Macamana? ada yang terleleh juga tengok kek ni..hehe..buat cheesecake lover, anda patut cuba dan makan kek ni..memang kepuasan dijamin..^_^

Untuk yang berminat untuk menempah, sila email atau hubungi kami menerusi talian yang tertera di sini ya, 012-8244251 (bbwana), sila call/sms/whatsApp..

Doakan MH370

-wasalam-

21 comments:

  1. Dah lama tak terjah sini, hari ni baru dapat terjah blog awk :)

    Mohon singgah blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. cheesecake coklat wow boleh try nanti BB, nak order jauh sngt lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kalau dekat dapat kak noor rasa kek ni..sedap sangat tau kak..

      Delete
  3. Kak ina leh makan sesudu je...kalau tak, punat diet..he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..kalau sesudu x rasa nikmat cheesecake tu kak ina..sekali sekala kena makan 2-3 slice..huhu..

      Delete
  4. ni barulah meleleh2 cheese dia bah...nanti kalau aku mengidam mo makan cheese cake tahu sudah mana mo order...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..ba dilayan saja tu mia..kalau mengidam bagitau ja aku k..^_^

      Delete
  5. ini bukan setakat kek meleleh, air liur pun boleh meleleh tengok ni..uhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..betul tu mel..lap skit air liur tu..^_^

      Delete
  6. sedapnya kek leleh tu.. belum sempat lagi nak mencuba kek cheese leleh ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak madihaa..kek leleh ni memang sedap..rasa cheesenya pun x muak makan..nanti akak try la ya..^_^

      Delete
  7. Cis meleleh dah jadi macam2 versi dah skrg ni.Walau apapun versinya..kek yg ada cis tetap mendapat tempat di hati kak lina

    psst...wana bleh tak remove word verification tu..adeh susah la kadang2 nk komen gn enpon selalu tak betul WV tuh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..betul tu kak lina..cheseecake lover memang makan apa ja jenis chez kek kan..sedap..huhu..nanti saya remove wv tu kak..^_^

      Delete
  8. seriously, terliur tengok....xpernah try lagi kek leleh ni.....huhu..agak ketinggalan sikit....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singgah sini..awak kena try makan kek ni tau sebabnya kek ni memang sedap sangat..kalau makan, gerenti awak nak lagi dan lagi..hehe..

      Delete
  9. salam bb lama x singgah cini .. rindu pulak.. kek leleh ni rasa masa order dulu.. nak buat tu tak tahu la lagi... hiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singgah sini dear wani..hihi..senang ja buat kek ni..nanti bleh cek di ruangan resepi ya..^_^

      Delete
  10. Salam...Kak...wahhhhh gabungan coklat dan cheese....memang mabelessssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam juga..sedap makan kek ni sue..mabeles abis..hihi..

      Delete