Segmen: Jom Blogwalking By SukaGelak

Assalamualaikum wb.t..

Yang ni pula join segmen dari blogger sukagelak..jom kita join ramai-ramai..jika bertuah dapat top up rm5..

http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/03/segmen-jom-blogwalking-by-sukagelak.html

24 comments:

  1. salam Wana, kak noor kat brunei ni dapat join jugak he, tapi tak reti pun sebeno nya nak join haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kak noor..thanx jenguk blog saya..hihi dulu saya pun x reti nsk join GA ni..tapi bila dah pandai tu asyik join ja..haha..

      Delete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah sini dari segmen yang sama..semoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/03/segmen-jom-blogwalking-by-sukagelak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumsalam diana..thanx singgah sini ya..

      Delete
  3. amboi kuat sakan men GA ni... anyway good luck hiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mood tengah baik nak mengGA ni wani..huhu..jom la join..mana tau lucky kan..heheh..

      Delete
  4. thanx sudi join segmen ni.
    jangan lupe blogwalk okeh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2..insyaallah saya akan BW ke blog awak ya..

      Delete
  5. salam..

    datang blogwalking dari segmen yang sama.

    http://www.syuhada1981.com/2014/03/segmen-jom-blogwalking-by-sukagelak.html

    ReplyDelete
  6. Zara dtg ziarah dr segmen yg sma. .hoho ♥

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/03/segmen-jom-blogwalking-by-sukagelak.html

    done follow :)

    ReplyDelete
  8. ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..ayu ada buat segmen juga..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/03/segmen-jom-blogwalking-by-sukagelak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqvm..oh ya ka?saya akan bw ke blog awak..

      Delete
  9. datang dari segmen yg sama
    selamat bersegmen^^

    http://eelleebeautyhealth.blogspot.com/2014/03/segmen-jom-blogwalking-by-sukagelak.html

    ReplyDelete
  10. tq singgah sini..sya akan bw pula ke blog awak ya..

    ReplyDelete
  11. Berkunjung dari segmen yang sama. Maaf lambat menjengah.. :)

    Segmen Blogwalking by sukagelak

    Jom Singgah Sini : Cinta Itu Indah

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx ya datang sini..sya bw blog awak nanti..

      Delete