ORDER RED VELVET CUPCAKES by MS.MARWANI

Assalamualaikum w.b.t..

Selamat sejahtera dan selamat petang semuanya..bersua lagi kita petang hari ni..cuaca yang sangat cerah dan panas berbahang kita harus lebihkan pengambilan air putih bagi mengelakkan dehidrasi..tekak pun cepat ja rasa haus..huhu..

http://www.dapurjirankuberasap.blogspot.com
Okey lah, petang ni aku mau tayang Red velvet cupcakes yang di tempah oleh Ms.Marwani baru-baru ni..dia order hujung bulan februari yang lepas..untuk frosting cheesenya aku guna resepi cream cheese leleh..so, memang sedap dan sangat yummy gabungan rvc dengan cream cheese leleh ni..aku pun memang suka makan kerana rasanya yang sangat sedap..yang belum pernah rasa tu kena try tau rvc ni..rugi nda cuba..

http://www.dapurjirankuberasap.blogspot.com
RED VELVET CUPCAKES
 RED VELVET CUPCAKES WITH CREAM CHEESE FROSTING ( LELEH )
HARGA: RM2.20, EACH
MINIMUM ORDER 16 PCS


http://www.dapurjirankuberasap.blogspot.com


Ms.Marwani request bubuh 6 pcs rvc ni dalam satu box..semuanya 18 pcs..harap Ms.Marwani puas hati dengan rvc ni..terima kasih kerana order dengan kami..


 Sekiranya anda berminat untuk menempah dengan kami atau ada sebarang pertanyaan, sila hubungi talian kami yang tertera ini ya, 012-8244251 ( bbwana ), boleh call/sms/whatsApp..terima kasih. 

Sampai jumpa lagi di entri yang lain ya..bye..

PRAY FOR MH370

4 comments:

  1. Red Velvet peberet selamanya...
    Pray for MH370..

    ReplyDelete
  2. betul tu kak lina..saya pun memang penggemar rvc ni..hehe..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hehe..betul tu cheq da..memang sedap..

      Delete