Blogwalking: Siapa takut katak boleh follow saya

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Selamat pagi semuanya..pagi-pagi ni aku join segmen blogwalking yang di buat oleh Sis Ain..jom ramai-ramai meriahkan segmen ni..

Sangat unik segmen ni..aku bukan la takut katak tapi lebih kepada geli..geli tengok badan katak yang licin..hihi..

http://angguk2.blogspot.com/2014/04/siapa-takut-katak-boleh-follow-saya.html

21 comments:

  1. Tak takut kalau mmg dah tau ada katak kat situ..kalau tiba2 muncul..menjerit n lari lintang pukang hahaaa

    ReplyDelete
  2. Haiiiii..Cakkk!!
    done follow sini no. 120
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai..thanx ya..sya akan bw blog awak k..

      Delete
  3. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah...
    Blogwalking : Siapa Takut Katak Boleh Follow Saya
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/04/blogwalking-siapa-takut-katak-boleh.html

    ReplyDelete
  4. Dari segmen sama :) Follow sini #129. hee goodluck .

    http://ohthrillers.blogspot.com/2014/04/blogwalking-siapa-takut-katak-boleh.html

    ReplyDelete
  5. Badan katak licin dan menggerutu. Eii geli gelii. Haha.
    Saya datang singgah dari segmen yang sama. Salam kenalan :)

    http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/siapa-takut-katak-boleh-follow-saya.html

    ReplyDelete
  6. ayu datang dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. boleh follow sekali...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/blogwalking-siapa-takut-katak-boleh.html

    ReplyDelete
  7. Dtg dari segmen yang sama : ) Sy jugak merupakan salah seorang daripada berjuta penggeli katak yang tegar !!! Minx jauh la dgn makhluk tu .. huhu Btw, jemput join GA cover book ni. If takpandai nak buat cover pun still boleh join : D http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/cover-buku-giveaway-by-irsalina-lovely.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx ya anis 4 inviting GA..insyaallah sya join ya..

      Delete
  8. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete