TEMPAHAN KEK BIRTHDAY: KEK COKLAT MOIST & CHEESE CAKE LELEH

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Hai semuanya..kembali bersiaran pada hari isnin yang cerah ni..setelah beberapa entri sebelum ini hanya la entri aku join GA..hehe..apapun, terima kasih ya pada kawan-kawan yang sudah blogwalking ke sini..insyaallah aku akan balas kunjungan dan terjah blog korang pula ya pelan-pelan..

Okeylah, untuk hari ni aku mau siarkan entri  tempahan kek birthday dari sorang teman my BFF, Joycee..dia tempah 2 biji kek birthday iaitu Kek coklat moist dan Kek cheese leleh dimana setiap satu kek seberat 1kg untuk 2 orang adik sepupu kembar kesayangannya yang menyambut ulangtahun mereka yang ke-15 iaitu Jainah & Jaidah..aku ambik kesempatan ni untuk mengucapkan, " Happy  sweet 15th birthday to Jainah & Jaidah, may god bless both of you, amin..".

Jom layan gambar kek..

http://www.dapurjirankuberasap.blogspot.com
KEK COKLAT MOIST
 KEK COKLAT MOIST
FILLING & TOPPING: COKLAT GANACHE
SAPUAN KEK: FRESH CREAM COKLAT
HIASAN: BISKUT, COKLAT BEBOLA & GULA MANIK
BERAT: 1KG
HARGA: RM45 ( harga berubah mengikut berat & deko )

http://www.dapurjirankuberasap.blogspot.com
http://www.dapurjirankuberasap.blogspot.com

http://www.dapurjirankuberasap.blogspot.com
CHEESE CAKE LELEH
CHEESE CAKE LELEH
LAYER & TOPPING: CREAM CHEESE LELEH
HIASAN: CHEDDAR CHEESE
BERAT: 1KG
HARGA: RM 60

http://www.dapurjirankuberasap.blogspot.com

Untuk pengetahuan, cream cheese yang aku gunakan adalah cream cheese yang berkualiti iaitu Philadhelphia..untuk rasa cream cheese yang lebih sedap..bagi yang belum pernah makan cheese cake leleh ni memang rugi sebab kek ni memang sangat sedap dan mewah dengan rasa cheese..makan sambil tutup-tutup mata tau..huhu..^_^..


Feedback yang aku terima dari teman aku yang tempah kek ni, dorang semua memang sangat sukakan rasa kedua kek tersebut..alhamdulillah senang hati aku dengar hasil tangan aku disukai..apapun, terima kasih Joycee sebab tempah dengan aku..jangan serik ya kawan..hihi.

Bagi yang berminat untuk membuat tempahan atau ada sebarang pertanyaan, sila hantar email atau terus saja hubungi talian kami yang tertera ini ya, 012-8244251 ( bbwana ), call/sms/whatsApp.Tq.

Sekian dulu entri aku pada kali ni ya..sampai jumpa lagi di entri yang lain..see ya, wasalam.

12 comments:

  1. Cantiknya tulisan wana atas kek tu..
    kak lina nyer tulisan sepesen jer...tak reti nk wat fancy..takut spoil kek orang huhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..terima kasih banyak kak lina..wana pun sebenarnya takut juga tulisan x cantik atas kek orang..tapi wana buat praktis dan kuatkan semangat ja..hehe..

      Delete
  2. alhamdulillah.. itu yang menjadi dorongan bagi baker, bila ada orang suka dengan hasil tangan kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya mel..terasa sangat dihargai kan..

      Delete
  3. Assalamualaikum wana..wah semoga bertambah2 rezeki wana yer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumsalam kak uj..syukur alhamdulillah dengan rezekiNYA..thanx akak..

      Delete
  4. kemas dan cantik ,mesti tangan tak ketar masa menulis kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, sebelum tulis atas kek, sya praktis dulu kak su supaya tak ketar masa menulis..thanx kak..

      Delete
  5. yg cekelat tu yg x mnhan tengo..hehe..

    ReplyDelete
  6. hehehe~~baru qu nmpak bie,,:)
    maksih,,mmg sedap...In Sya Allah,,nti aq tempah lg...:-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq geng..muah..muah..^_^..ba, bagitau ja aku kalau mau order k..

      Delete