FRESH CREAM CAKE & PUTRI BIRTHDAY

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Kembali bersua pada hari ni..terima kasih ya buat semua teman-teman dan pengunjung yang rajin bertandang ke sini dan meninggalkan komen..insyaallah bila ada masa dan line internet laju, aku akan blogwalking pula ke blog korang..sebab kalau line macam siput ja, hilang mood mau 'bw'..^_^

Okey la, hari ni aku mau kongsikan entri sambutan birthday Putri secara ringkas saja pada 12hb yang lalu,lambat sehari dari hari lahirnya.birthday sebenar adalah pada 11hb April..kalau ikutkan memang tiada plan mau buat, tapi akhirnya dapat kejutan pula dari ayahnya yang kebetulan balik kampung belikan sebiji Fresh cream cake dan kfc..memang hepi la Putri..lebih-lebih lagi Waie yang teruja mau potong kek..huhu, biasalah pantang nampak kek birthday..dia ja yang mau potong walaupun bukan kepunyaannya..hihi..

Jom la layan gambar..


Kek Putri..Fresh cream cake..rasa kek ni okey ja la..bagi aku kurang menepati rasa..huhu, tapi terima dan syukur la kan sudah dibelikan oleh ayahnya..


 Antara hidangan yang sangat simple..okey apa ada kfc..sambut birthday petang-petang dan makan kfc..ngam betul sebab perut pun memang bekoroncong time tu..heheh..lagipun memang tidak plan mau celebrate pun hari tu..so, memang tiada prepare apa-apa..


 Putri dan waie semangat tiup lilin ditemani ayah dan mamanya..mamanya tiada dalam gambar sebab sibuk jadi photographer..huhu


Puteri Farisha Fasha sudah masuk 7 tahun  pada 11 april 2014 ni..sudah besar anak buah aku ni..


 ' Happy birthday to Putri.. Ucu Bb doakan semoga  Putri jadi anak yang baik, pintar, rajin, solehah dan berbakti dengan orang tua..amin'


Ni la kek yang telah dipotong..tinggal separuh ja..waie yang berabis betul makan..dia memang penggemar kek..hihi..


Sekian entri aku pada kali ni..jumpa lagi di lain entri pula..thanx semuanya..-wasalam-

14 comments:

  1. Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumsalam..thanx ya..saya akan bw ke blog awak..

      Delete
  2. Assalam wana...kemasnya lepaan kek even guna FC..kak lina fail sket nk kemasan kalau guna FC ni...
    Cantik deconya..mesti tuan punya puas hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumsalam kak lina..ya, kemas sapuan FC tu kan..hehe, memang bday girl suka sangat..

      Delete
  3. Happy bday putri !
    wah ada peminat kek.....pasti suka dpt kek penuh cream....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mamasya..memang anak-anak buah suka sangat makan kek yang berkrim macam ni..hehe..

      Delete
  4. Salam Singgah..

    Terima kasih sudi jenguk blog saya.

    Happy Birthday Putri..

    ReplyDelete
  5. Assalam
    Cantik kek nya
    Happy besday...sebaya ank akak 7 thn

    ReplyDelete
  6. salam singgah bb .. lamanya x singgah sini .. harap sihat ya ..comel nampak kek tu x pernah nak belajar nak deco kek ..hiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx wani..alhamdulillah saya sihat..

      Delete