Order: Kek Red Velvet

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Alhamdulillah bersua lagi kita pada hari ni. Sebelum tu, aku mau ucap terima kasih pada semua follower baru blog SRC..ada masa terluang tu aku akan balas kunjungan ke blog kalian pula ya.tungguuu!!^_^…

Entri hari ni adalah entri tertunggak, lebih kepada terlepas pandang sebenarnya..hehe..Kek red velvet ni ditempah oleh Mrs.Ika..ni merupakan kali ke-3, ika tempah dengan kami..terima kasih banyak ya..kek ni untuk merayakan 1st anniversary ika dengan suaminya..masa bagitau 'wording' atas kek, malu-malu ika mau bagitau.hehe, apapun tahniah ya ika..semoga bahagia hingga akhir hayat..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
RED VELVET CAKE
RED VELVET CAKE WITH CREAM CHEESE FROSTING
BERAT: 1KG
HARGA: RM55

Kek ni sedap tau, moist dan ber'frosting'kan cream cheese, buat penggemar cheese tu, harus cuba dan makan kek ni..rasanya pasti tidak akan mengecewakan..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Ika request hiasan atas kek macam ni..menurut 'feedback' yang diberikan, Ika memang suka sangat dengan kek ni..alhamdulillah..


Bagi yang berminat untuk menempah kek yang sedap ni, sila hubungi talian ni, 012-8244251 ( bbwana ), call/sms/whatsApp.tq

Okey jumpa lagi di lain entri, sekian.

12 comments:

  1. RVC peberet cake selamanya...lamanyaaaa tak makan

    ReplyDelete
  2. Teringin nk buat utk birthday suami nti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. RVC ni sesuai dibuat untuk orang yang tersayang kan..

      Delete
  3. suka rasa masam2 koko & cheese cream dalam red velvet cake ni... sedapnya lahaiiii

    ReplyDelete
  4. Rasa byk kali tgk rvc ni kt blog wana tp xpernah nk try. Sakit M ni dtg aja bila nk wat kek sedap2.Maii pos sini la..uhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, nak pos?boleh, x hal mel..hihi..

      Delete
  5. Lama dah x buat ni...bila la nk buatnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau jarang buat rasa rindu nak makan kan..

      Delete