Sambutan birthday Damia & Frozen theme cake



Assalamualaikum & salam sejahtera..

Hai, semuanya..sekarang ni mood untuk mengupdate blog sudah kembali..dan tengah rajin mau blogwalking ke blog teman-teman ni..hihi..mau naikkan kembali trafik blog yg jatuh merundum beberapa hari yang lepas pada awal syawal yang lalu..rasanya bukan aku saja yang mengalami perkara yang sama kan..sebab kebanyakkan blogger juga mengalaminya..huhu..

Baiklah, hari ni aku mau post entri sambutan birthday anak buahku iaitu Damia Afifah yang ke-6 pada hari raya ke-2 baru-baru ni..memang meriah sangat-sangat sebab tahun ni semua sepupu dan anak-anak buah ada berkumpul..jadi, memang suasana tu happening gila..heheh..Untuk kek pula mama mia@ Kak Adi order Strawberry fresh cream cake yang bertemakan frozen atas request birthday girl..huhu..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Kek frozen: Kek fresh cream ststrawberry
FROZEN THEME CAKE
STRAWBERRY FRESH CREAM CAKE + EDIBLE IMAGE
FILLING & DECO: STRAWBERRY FILLING & FRESH CREAM
BERAT : 1KG
HARGA: RM58


Birthday girl ( yang pakai riben ) tersenyum happy di tengah diapit oleh sepupu-sepupunya, Putri, Dhiyan dan Fatihah..ada nama group tau dorang ni..'geng whatever'..haha, boleh? ada-ada ja budak-budak sekarang ni kan..kecik-kecik pun sudah ada nama grop..huhu..^_^

Tema baju untuk anak-anak perempuan pada malam tu adalah Dress Frozen..masing-masing bangga pakai dress tu..haha, biasalah kan budak-budak..layan ja la..

Sesi baca doa sebelum potong kek..semua nda sabar sudah mau memotong kek..

' Happy birhday yang ke-6 Damia, semoga menjadi anak yang pintar dan solehah, amin "


Antara menu special yang ada pada malam tu adalah Sate ayam/daging, Kelupis, Kuah kacang, Kari Ayam , Nasi Minyak dan Soto..aku malam tu makan soto ja sebab menu favourite aku..sampai tambah lagi semangkuk..huhu..baru ja turun 3kg bulan puasa yang lalu..jadi, mau kekalkan berat yang ada sekarang ni..heheh..45kg, bestnya..


Dari kiri waie, adib, dhiyan, iela, fatihah, putri, damia dan yang menangis tu yaya..
 tiada dalam gambar sorang lagi anak buah lelaki, ijam..nda mau join posing..mungkin bujang sudah..heheh..

Okeylah, sampai sini entri pada hari ni..jumpa lagi di lain entri pula ya..

Jika ada sebarang pertanyaan/order mengenai produk kami, sila hubungi talian tertera ini, 012-8244251( bbwana ), call/sms/whatsApp. Tq

7 comments:

  1. seronok birthday girl yer dapat kek frozen...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah..bukan main suka lg bday girl dapat kek idaman hati..^_^

      Delete
  2. haha. budak-budak sekarang. frozen je la yang dia suka. heee...

    comel je tengok diorang. siapa x suka bila ada majlis birthday sendiri kan. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, tulah..budak2 skang ni dah pandai demand..nak ja apa yg dorang mau..he he..

      Delete
  3. Meriahnya sambutan birthday frozen girl ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh, memang meriah sangat cheq da..maklumlah semua keluarga berkumpul ramai-ramai..memang havoc..huhu

      Delete
  4. selamat hari raya diucapkan ;-) teruskan berkongsi ya dengan pengalaman dan cerita baru..baru dapat info lebih skit kan.. ;-)

    ReplyDelete