Tempahan puding di hari raya ke-3

Assalamualaikum dan salam sejahtera..


Selamat pagi semuanya..hari ni semangat betul aku mau update blog..hihi, bukan apa sekarang ni belum ada order yang perlu dibuat..so, dapat la merilekkan diri dulu..huhu..kalau minggu depan operasi buat kuih-muih jualan akan berjalan seperti biasa..

Baiklah, pagi ni aku mau kongsikan tempahan aneka perisa puding untuk hari raya ke-3 baru-baru ni..sebanyak 500 kontena puding ditempah untuk majlis rumah terbuka YB  Hj.Ahmad di rumah kediamannya..memang gigih la juga aku menyiapkan 500 kontena tu..hikhik.. Terdapat 4 jenis perisa puding iaitu durian, mangga, bandung dan pandan..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Alhamdulillah..order siap dengan jayanya..tengoklah tu, penuh 1 petisejuk dengan puding..hehe..thanx banyak order dengan kami..

Okeylah ya, sampai sini entri pada hari ni..jumpa lagi di lain masa..


Untuk order atau pertanyaan, sila hubungi talian yang tertera ni ya, 012-8244251 (bbwana), sms/call
/whatsApp. Tq

8 comments:

  1. Rezeki masyukkk...tahniah bb

    ReplyDelete
  2. rezeki aidilfitri. Selamat hari raya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki..terima kasih..^_^

      Delete
  3. Selamat Hari Raya Aidil Fitri, maaf zahir bathin. Tahniah.... rezeki aisil fitri lah tu..... Bbwana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dan selamat hari raya juga..alhamdulillah kan rezeki..

      Delete
  4. Selamat hari raya aidilfitri ... :)
    Alhamdulillah rezeki raya bah ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya..tq mia..ya bah kan, rezeki masyuk..hehe..

      Delete