REVIEW: PRODUK KECANTIKAN ESTHER CREAM

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Hari ni aku ingin review produk kecantikkan Esther cream..aku adalah pengguna krim ni dan menjual krim ni juga..ada yang pernah dengar? Kalau tidak, jom aku terangkan..

Esther cream

Apa itu Esther cream?
Merupakan satu produk kecantikkan untuk kulit wajah dan menjadikan kulit yang lebih cantik, cerah berseri, halus, bercahaya dan awet muda.

Siapa yang boleh menggunakan krim ini?
 Produk ini selamat digunakan oleh semua jenis kulit ( berminyak/sensitif/berjerawat/berjeragat/normal).

Apakah jenis produk esther krim?
Terdapat beberapa jenis iaitu set yellow(sabun,krim siang,krim malam) untuk kulit normal, set pink (sabun, krim siang,krim malam) untuk kulit berjeragat. Ada lotion, serum dan facial foam juga.

Ada kesan sampingan tak?
Bila guna krim ni tiada kesan sampingan.hanya pada peringkat awal pemakaian terdapat sedikit merah pada kulit tapi tidak semua mengalaminya, bergantung pada keadaan kulit masing-masing..

Adakah produk ini mendapat kelulusan SIRIM?
Ya. Produk ini ada cop SIRIM dan selamat digunakan.

Jom lihat manfaat produk kecantikan esther cream:
  1. Memutihkan dan mencerahkan kulit
  2. Menghilangkan jeragat dan jerawat
  3. Menghilangkan parut-parut hitam di wajah
  4. Menghilangkan bintik-bintik hitam di wajah
  5. Berfungsi sebagai alas bedak dan pelindung sinar matahari
  6. Mengecilkan pori-pori wajah
  7. Mengencangkan wajah
  8. Membaikpulih muka yang kemerahan akibat bertukar-tukar produk pengelupasan
  9. Menjaga kecantikkan kulit wajah agar wajah tetap bersih, halus, bercahaya dan awet muda
  10. Sesuai untuk kulit kusam dan tona kulit yang tidak sekata
Sekarang ni kami masih lagi melanjutkan harga promosi untuk 1 set percubaan krim esther!!

ESTHER CREAM ( RM100 ) > harga promo!!
Sabun
Krim siang
Krim malam
Cepat dapatkan sekarang dan anda juga berpeluang untuk memiliki kulit wajah yang halus, cantik berseri idaman semua wanita!!!
Untuk lebih lanjut, sila klik page aku di sini, untuk info tentang krim esther ni.. 

PERINGATAN: Pastikan anda dapatkan produk yang original!!!

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Jika berminat untuk beli/order/pertanyaan, sila whatsApp > 012-8244251 ( bbwana ). Tq

11 comments:

  1. Rajinnya wana buat review produk..kak lina gn Safi Rania Diamond..beli jer kt supermarket hihii..

    ReplyDelete
  2. tak pernah dengar..review yang menarik

    ReplyDelete
  3. Good luck wana for ur biz ;)

    ReplyDelete
  4. 1st time dengar jenama ni. Semoga terus berjaya Wana..

    ReplyDelete
  5. Nampak berkesan! Sebelum ni tak pernah terserempak dengan produk ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx kak..oh ya ke? produk ni baru naik..sebab tu akak belum teserempak dengan produk ni..kalau nak try inform wana ya.. ^_^

      Delete
  6. Tak pernah dengar pasal produk ni..:)

    ReplyDelete
  7. sapa mau kulit gebus mari mari.. hihi..

    ReplyDelete
  8. Betul ke kebanyakkan produk bila kita pakai awal2 kesan memberansangkan tapi lama-kelamaan macam makin kurang efektif,Wana?
    Just tanya pendapat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wana kurang pasti tentang produk lain tapi saya sebagai pengguna Esther krim hasil yang dapat dilihat adalah hasil yang sangat efektif dan berkesan untuk digunakan pada jangka panjang..yang penting harus amalkan pemakaian rutin produk.^_^

      Delete
  9. Setuju banget sih kalo wanita harus cantik, terutama wajahnya, namun juga harus memikirkan penampilannya supaya tampil fashionable. Nih contohnya:

    fashion.sariayu.com

    Maria Harfanti dan Savina Wibowo sebagai contohnya. Mereka berdua datang blusukan selfie ke Indonesia Fashion Week 2015 sebagai tamu spesial persembahan Sariayu Martha Tilaar sebagai Official Make Up dan Hair Do selama 4 tahun.

    ReplyDelete