MENERIMA TEMPAHAN ANEKA KEK/KUIH-MUIH UNTUK RUMAH TERBUKA AIDILFITRI

STICKY POST, SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRI BARU.

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Berita baik!!

Bagi yang tercari-cari 'bakers' Muslim dan produk Halal..

Kami di SWEET RED CHERRY adalah pilihan anda..

Kami menerima tempahan aneka kek, brownies, mufin, cupcakes, agar-agar mini dan kelupis serta kuah kacang sempena rumah terbuka aidilfitri 2015..

Harga adalah sangat berpatutan..sesuai untuk hidangan majlis rumah terbuka atau sebagai 'doorgift' pada tetamu yang datang..Insyaallah, kami tidak akan mengecewakan anda..

Antaranya adalah:

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

RED VELVET CHEESE CAKE LELEH/ RED VELVET CAKE WITH CREAM CHEESE FROSTING
RM55 ( 3 LAYER )
BERAT: 2KG++
SAIZ: 9"

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

CHEESE CAKE LELEH
AVAILABLE ( VANILA/COKLAT )
HARGA: RM55
BERAT:1KG++

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

WALNUT CARROT CAKE + CREAM CHEESE FROSTING
HIASAN: SLICE ALMOND, HAWAIIAN COCONUT
  HARGA: RM55
BERAT: 2KG
SAIZ:9"

 http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

RED VELVET MARBLE CHEESE BROWNIES
HARGA: RM55
SAIZ: 10 x 10

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

BROWNIES COKLAT WITH ALMOND NIB  + COKLAT GANACHE
HARGA: RM35
SAIZ: 10 x 10

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

KEK COKLAT MOIST WITH COKLAT TOPPING
HIASAN: COKLAT RICE
HARGA: RM30
BERAT:1KG

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

CUPCAKES
AVAILABLE ( COKLAT/RED VELVET/CARROT )
PILIHAN: PLAIN/TOPPING( BUTTERCREAM/CREAM CHEESE)
HARGA: DARI RM1, PCS
SAIZ: MEDIUM
MIN ORDER: 20 PCS

* BOLEH REQUEST CUPCAKES BOX ( harga akan bertambah mengikut pilihan pelanggan )

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

APAM POLKADOT
FILLING: COKLAT/STRAWBERI/BLUEBERI/MANGO
HARGA: RM0.45, PCS
SAIZ: SMALL
MIN ORDER: 100 PCS

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

KELUPIS/FROZEN
HARGA: RM0.45(KOSONG), RM0.50(INTI SAMBAL UDANG), PCS
MIN ORDER: 100PCS

* BOLEH ORDER KUAH KACANG
( Gerenti sedap )
HARGA DARI RM15

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

AGAR-AGAR/PUDING
AVAILABLE: VANILA,COKLAT,BANDUNG, PANDAN, YAM
MINI CUP: RM1, 4PCS
KONTENA DADIH: RM0.80,PCS

Jom tempah hidangan kegemaran anda untuk rumah terbuka aidilfitri!! Warna-warnikan meja hidangan anda..

LOKASI PENGHANTARAN: SEKITAR KK, PAPAR, BEAUFORT & SIPITANG
Untuk area Tawau, Sandakan & Lahad Datu, order boleh dikirim melalui bas.
Caj penghantaran/pengangkutan akan dikenakan mengikut jarak/jumlah kotak.
 Self pick up/ambik di 'pick up' point: Tiada bayaran dikenakan.

BERMINAT?? SILA HUBUNGI: 012-8244251 ( bbwana ). Call/whatsApp. Tq


Untuk lihat lebih banyak gambar kek dan harga sila klik CAKE GALLERY & PRICE

Sekian, terima kasih.





21 comments:

  1. byk tempahan ye. Selamat hari raya, maaf zahir batin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya fazian nak ambik tempahan..thanx ya.. :)

      Delete
  2. Mantap...semoga bisnes makin maju

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx banyak cheq da..amin ya rabbal alamain..

      Delete
  3. Apam polkadot tu sedap :)

    hehehe...semoga makin murah rezeki Kak Wana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx banyak ucu mimie cayang..amin ya rabbal alamin

      Delete
  4. Bestnye tgk kek2 wana.. Wawa duk mne ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tq banyak wawa..kalau wana duduk di lokawi height & sipitang sabah..kalau wawa duk mana, wana tak tau..huhu..

      Delete
  5. aduii sedap la bah tu kelupisssss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya bah..kelupis memang sedap..makan lagi dengan kari ayam/rendang atau kuah kacang..memang nyaman..hihi

      Delete
  6. Selamat hariraya, maaf zahir dan batin. Semuga bisnes terus berkembang maju. Amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya dan maaf zahir batin wattie..thanx banyak ya, amin..

      Delete
  7. salam aidilfitri utk wana, banyak nya tempahan wana mesti bizi bangat ni kan
    tkpe rezeki jgn di tolak kan

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya Aidilfitri wana,,bestnya tgk semua tempahan tu..sedappp..smoga biz makin maju jaya ^_^

    ReplyDelete
  9. Kalau dekat dgn kakak nak kakak order kek carrot menggoda tu Wana
    Selamat Hari Raya dear..

    ReplyDelete
  10. wah murah rezeki ..banyak tempahan.. slm aidilfitri sis..

    ReplyDelete
  11. kalau dekat mmg order dah dengan kak wana tauuu
    tapi nape kak wana jaoh sangat

    ReplyDelete
  12. Hai,assalamualaikum,

    saya jual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank...dn etc
    jemput lawat blog saya

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    dan ig saya

    @nurnasuha96_

    whatsapp : +60196117811

    ReplyDelete
  13. tergoda tgk kek pepagi nih....terutama yg ada cheese nihh.....hihihi

    ReplyDelete
  14. kalo order dari Penang cem mane kak ? huwaaaa..

    ReplyDelete