Tempahan: Kek coklat fresh cream smarties

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Tempahan kek birthday selepas raya..dari kakak sepupu, Kak yann buat kesekian kali buat anak sulungnya, Along @ Mohamad Firdaus yang ke-14..

Kakak sepupu buat 'surprised birthday cake' atas kerjasama teman rapat Along..sambutan yang simple dan sempoi tapi best..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

KEK FRESH CREAM COKLAT SMARTIES
BERAT:1/2KG
HARGA: RM35

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Design requested by kak yann..

Harap puas hati hendaknya..dan thanx banyak sebab selalu order dan support bisnes aku..

Order? Hubungi 012-8244251(bbwana)-whatsapp. Tq

P/s: terkilan tak sempat tatap wajah kakak ipar buat kali terakhir..last jumpa sebelum puasa. Al-fatihah dan semoga rohnya damai di alam sana dan ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman. Amin..

Moga anak2 buahku, mimie & izat kuat dan tabah hadapi ujian ini..kami masih ada buat kalian berdua..

22 comments:

  1. salam singgah petang dik wana...sedapnya kek tu...


    Al-Fatihah buat kak ipar wana...semoga arwah di tempatkan di kalangan orang2 yang beriman...

    ReplyDelete
  2. cantiknya kek tu.. menarik.. kalau budak-budak, mesti lagi suka.. ^_^

    btw, takziah atas kehilangan.. allahummaghfirlaha warhamha wa 'afihi wa'fu 'anha..

    ReplyDelete
  3. Allah, takziah wana.. Smg anak2 buah tabah hadapi hari mendatang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih wawa..insyaallah mereka jadi anak2 yang kuat..

      Delete
  4. Aduh, sedap pulak tengok haha
    Takziah kak wana. Al fatihah.

    p/s : rindu nak jamu mata dekat kek lazat dkat blog ni, hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..harap bersabar tengok kek tu..jgn sampai leleh air liur ek..:p

      Apapun, tq nur..

      Delete
  5. salam takziah buat keluarga kak wana
    pape pon mmg kek tu nampak menyelerakan tauu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx byk ayu

      Hihi..kek memang sedap :)

      Delete
  6. Al-Fatihah.
    Takziah buat keluarga Wana.

    ReplyDelete
  7. Kenapalah comel sangat kek m&m tuh! Geram tengok warna-warni coklat ditabur mewah atas kek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..cantik kan Kak Farrah..colourful.. ;)

      Delete
  8. Banyaknya smarties :) nyum2 :)

    ReplyDelete
  9. haaa tudia... penuh cekelat hehe..

    ReplyDelete