UNIFORM/T-SHIRT KE-2

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Ini adalah uniform/t-shirt kedua untuk aktiviti jualan 'open booth' sweet red cherry masa karnival hari tu..

Semua peniaga yang join, diwajibkan memiliki T-shirt ni..So, aku beli 2 helai..satu untuk aku dan satu lagi untuk my sis.

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Nampak tak betapa merahnya baju ni..huhu..

Depan logo Karnival SRS..belakang pula boleh bubuh nama..

Kasi 'close up' sikit..hehe..

Setakat ni baru dua helai baju uniform untuk aktiviti jualan yang aku ada..yang satu lagi adalah baju uniform rasmi logo Sweet red cherry..di sini>>uniform sweet red cherry<<insyaallah nak tambah lagi buat koleksi..supaya boleh tukar-tukar selalu masa buat jualan 'booth'.. :)

Okeylah, sampai sini saja..jumpa lagi

Sekian, wasalam.






9 comments:

  1. Bagus idea ni, boleh berkembang network dlm biz nnt insyaAllah :)

    ReplyDelete
  2. salam singgah sini dik wana...merahnya baju...hihi...

    ReplyDelete
  3. waaa....bestnyer ada t-shirt cenggini...design dia pun cantik....hihih

    ReplyDelete
  4. Dari jauh da blh nmpk..karnival kat cptang ka tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya asha..karnival di cptang ..ada masa jalan la sini..famous satenya yg sedap..

      Delete
  5. Ada carnival dlm masa terdekat ke, Wana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah Kak..insyaallah hujung bulan ni..;)

      Delete
  6. Wah, merah... i love it :) hehehe

    ReplyDelete