KEK, APAM, PUDING DAN KUIH BAKAR UNTUK KATERING.

SELAMAT SEJAHTERA..
 
Hai kawan-kawan..terima kasih la ya tidak jemu mengunjungi blog SRC ni..kami amat-amat menghargai kunjungan anda semua..sebagai tanda sokongan terhadap blog Sweet red cherry, jadi la follower kami ya pada yang belum follow tu..hehe, pada yang sudah follow..thanx banyak-banyak..
 
Hari ni hari yang rilek..tidak banyak yang perlu dibuat..hanya perlu siapkan cupcakes yang di order oleh kakak sepupu saja..lepas tu boleh rest sampai petang lepak depan tv..haha..jam 4 petang baru jalan pegi rumah sepupu hantar order..terus la jalan-jalan ke rumah makcik lepak dengan sepupu-sepupu, anak buah semua sambil minum petang dan aku juga ada bawa Kek carrot walnut untuk dimakan bersama..meriah la..best sebab jarang kumpul ramai-ramai macam ni sebab masing-masing sibuk dengan kerja dan sekolah..
 
Okey la,berbalik pada entri hari ni aku ingin siarkan gambar-gambar kek dan kuih bakar yang telah di order untuk katering Peladang yang lepas..
 
Antaranya adalah Kek Pisang, Blended orange cake, Kek koko basah, Apam Isabella, Kuih bakar pandan dan Puding coklat ..jom kita tengok gambar..
 
KEK PISANG COKLAT CIP
 BLENDED ORANGE CAKE
 KEK PISANG MUDAH
 KEK KOKO BASAH
 APAM ISABELLA
 KUIH BAKAR PANDAN
PUDING COKLAT
 
Ucapan ribuan terima kasih pada PELADANG sebab tetap setia order dengan kami..
 
Okey la ya, sampai sini entri aku pada hari ni..kita jumpa lagi lain entri nanti pula ya..bye..

8 comments:

  1. Banyak kuih yang sedap2 ni hari...paling suka kek pisang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx rahel..saya pun suka kek pisang jugak..

      Delete
  2. byk dapat order...alhamdulillah..

    ReplyDelete
  3. Salam.Alhamdulilah,rezeki yg tak pernah putus...sedap2 semuanya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak..syukur Alhamdulillah atas semua rezeki dari-Nya..

      Delete