PELBAGAI ORDER

Hai, salam sejahtera semuanya..

Terima kasih ya kerana masih setia bertandang ke sini..cuaca pada petang ni sangat panas kan..mau keluar rumah pun malas..lebih selesa duduk rumah time sekarang ni..duduk depan laptop sambil update blog macam aku..hehe..
 
Okey la, hari ni aku mau siarkan entri pelbagai jenis order yang telah di tempah sepanjang minggu yang lepas-lepas.alhamdulillah rezeki..apapun, terima kasih ya sebab order kebanyakkan yang order ni sudah menjadi regular customer kami..thanx banyak-banyak..

Jom kita lihat gambar-gambar..

APAM ISABELLA, RM 0.35 (SEBIJI )

 APAM GULA HANGUS, RM 0.35( SEBIJI )
 KELUPIS INTI SAMBAL UDANG, RM 0.40 ( SEBIJI )
POPIA, RM 0.35 ( SEBIJI )
 
 BINGKA JAGUNG
 KEK NESTUM
 CUPCAKES
KEK SPAN VANILA
 
Inilah dia antara yang di tempah sepanjang minggu-minggu yang lepas..baru berkesempatan untuk siarkan hari ni..ikutkan banyak lagi entri yang masih terperap dalam folder..tunggu turn la untuk disiarkan..hehe..dalam minggu ni pun aku agak sibuk sebab harus menyiapkan tempahan dalam kuantiti yang banyak dan juga buat kuih untuk katering..syukur Alhamdulillah atas rezeki yang mencurah ni..
 
Jika ada yang berminat untuk menempah produk kuih-muih kami sila email atau telefon kami di talian yang tertera di atas tu ya..tq..
 
Jumpa lagi di lain entri..sekian.

10 comments:

  1. moga selalu dimurahkan rezeki, amin...
    amboi semua sedap-sedap belaka......

    ReplyDelete
  2. alhamdullillah , banyak tempahan tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya kak..syukur alhamulillah rezeki kan..

      Delete
  3. banyaknya tempahan ,,,, semoga dimurahkan rezeki :)..ada kek nestum mesti sedap.. tak pernah lagi merasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..thanx ya wani..banyak yang cakap kek nestum ni sedap wani..aku buat kek span vanilla pastu sapu buttercream dan tabur nestum..simple tapi sedap!

      Delete
  4. Wah semuanya nampak menarik! Untuk popia tuu Wana selalu letak inti apee?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx ya..untuk inti popia wana selalu letak inti ubi kentang..

      Delete
  5. Banyaknye oder awak....bersemangat pulak kak ina nak rajin balik macam ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kak ina..best kan bila dapat banyak buat order..seronok walaupun penat kan..

      Delete