ORDER KEK BIRTHDAY: YAM SPONGE CAKE

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera..

Alhamdulillah kembali bersiaran pada malam ni..sedar tak sedar hari esok kita sudah melangkah ke bulan mac..cepatnya masa berlalu kan..okey la, hari ni mau tayang entri kek birthday yang diorder oleh regular customer Yam Sponge Cake iaitu Ms. Uci..hihi..thanx banyak ya sebab setia menjadi pelanggan kami..semoga akan terus setia dengan kami ya..^_^


http://www.dapurjirankuberasap.blogspot.com
YAM SPONGE CAKE
YAM SPONGE CAKE
LAYER & DEKO: YAM FRESH CREAM
HIASAN: MARASCHINO CHERRIES
BERAT: 1 KG
HARGA: RM 45

Kek ni ditempah sempena ulangtahun adik Alisa Sabrina yang ke-8 kemarin..'happy birthday Alisa..semoga jadi anak yang baik dan pintar ya..'

http://www.dapurjirankuberasap.blogspot.com


 Harap adik Alisa suka dengan kek ni..segala kekurangan mohon dimaafi..

Kek di bawah ni pula Kek coklat moist yang diorder oleh sepupu iaitu Fatin untuk anaknya Fatihah yang begitu gemarkan kek coklat ni..memang selalu order dengan aku juga..tqvm..

http://www.dapurjirankuberasap.blogspot.com
KEK COKLAT MOIST



Kalau ada sapa-sapa yang berminat untuk menempah kek dengan kami dan mempunyai pertanyaan, terus saja hubungi talian tertera ni ya..012-8244251 ( bbwana )..boleh call/sms/whatsApp..terima kasih.

Sekian entri aku pada hari ni..sampai jumpa lagi..goodnite semuanya..-wasalam-

9 comments:

  1. Assalam wana...kencang bisnes ni..Alhamdulillah moga terus sukses..

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumsalam kak..syukur alhamdulillah..hehe

      Delete
  2. Nda sedar kan masuk bulan 3 sudah.....cepat tul masa berlalu, nda lama tua suda....hehe



    P/s : boleh kah kunu kasi hilang Word Verification tu, susah mo komen bah (^_~)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya cepat betul kan masa skang ni..haha..nanti sya cuba kasi hilang ah kalau dapat..mau tguk dulu bhgn settingnya..

      Delete
  3. Pandai awak buat kek..Menarik warna dan texture..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih janna..sya masi lagi improve skill baking dan deco sya..

      Delete
  4. assalam
    mestilah suka empunya besday keknya cantik
    rasa yumm akak pun suka
    suka bau yum wangi je kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumsalam kak..ya harap empunya bday tu suka la dengan hasil kek ni..

      Delete
  5. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete