FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Teruja sangat nak join ga anjuran Mama ni..jom la meriahkan dan kita support giveaway pertama anjuran teman kita ni ya..

End: 25 Mac 2015 ( 11.59pm )

KLIK BANNER UNTUK JOIN
http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html




Mama mencari 20 orang pemenang..best kan..dan ini adalah senarai hadiahnya..

 :: Senarai Hadiah ::
Shawl × 3 pemenang
Purse comel × 2 pemenang
Frame gambar × 2 pemenang
Note book + pensel × 3 pemenang
Keychain × 3 pemenang
Fridge Magnet × 3 pemenang
Sheseido Mask (3) × 2 pemenang
Top up RM5 × 2 pemenang


30 comments:

  1. dtg dri segmen yg sama

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
  2. All the best Kak Wana..Nak join jugak la :)

    ReplyDelete
  3. Wahhh mamafarhana buat GA
    nak join laaaaa
    gud luck kak wna

    ReplyDelete
  4. singgah sini dari segmen yang sama.. good luck ya..

    ReplyDelete
  5. Singgah petang dik wana...selamat bersegmen dan semoga berjaya..

    ReplyDelete
  6. Good luck.... Wana. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  7. Tenkiu Wana sudi memeriahkan GA yang tak seberapa ni. Gud luck yer ;-)

    ReplyDelete
  8. jom join segmen sy

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/03/redbellas-segmen-keep-calm-follow-me.html

    ReplyDelete
  9. hai, singgah sini :)
    dari segmen sama <3

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
  10. singgah BW ke sini...all the best
    http://kenny977.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
  11. Datang dari segmen yang sama : http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    All the best ~~

    ReplyDelete
  12. Sedihnya banyak GA xdapat join sekarang ni.
    Sedangkan nak BW tu pun terkujat..
    Ape maksud terkujat ea? Main taram je...hehe

    ReplyDelete
  13. Singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html
    all the best ye!!

    ReplyDelete
  14. good luck kak Wana sayang! ^^,

    ReplyDelete
  15. Gud luck..saya pun join..^_^
    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
  16. singgah melawat :) nak inform juga senarai pemenang dah keluar, boleh check !

    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
  17. jemput join segmen ira :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/04/segmen-kata-kata-semangat-dari-awak.html

    ReplyDelete