Jom ramai-ramai ke Bazar Belia, "YOUTH CORNER" Sipitang

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Buat kesekian kalinya, Bazar Belia Sipitang, dimana sekarang ini dikenali sebagai Youth Corner, dibawah seliaan Kementerian Belia & Sukan mengadakan aktiviti jualan bulanan..

Aktiviti ini dianjurkan bagi membuka peluang pada para belia untuk memperkenalkan produk yang diniagakan pada orang ramai di luar sana..

TARIKH: 28&29 MAC 2015
LOKASI: TEMPAT LETAK KERETA BERSEBELAHAN SHELL SIPITANG

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com


Pelbagai produk yang dijual seperti aneka kuih-muih tradisional/moden, kek, cupcakes, bun, minuman, pakaian, produk kecantikan dan pelbagai lagi.

Aku salah seorang yang menyertai aktiviti jualan ni..pada yang teringin nak makan kek budget dengan harga yang murah bolehlah datang ke 'booth' jualan SWEET RED CHERRY..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Jom singgah booth jualan Sweet red cherry!! ;D

P/s: aku tengah sibuk menyiapkan tempahan kek birthday, kek kahwin, kek jualan dan menghadiri majlis kahwin sepupu aku. Jadual sangat padat!! Tak mampu nak 'bw'..harap maaf..doakan semuanya berjalan dengan lancar. Tq

Sekian, wasalam.

18 comments:

  1. Waah.... wana ada booth juga - tahniah dari kakak.
    Bila wana busy itu tanda business makin mencanak naik. Kakak tumpang gembira.
    Tak apa bw ketepikan dulu. Ini peluang utk meraih keuntungan dan menjaga pelanggan.

    ReplyDelete
  2. Smg semuanya dipermudahkan dan berjln lancar insyaAllah ^^

    ReplyDelete
  3. nsblah jauh... kalu dkt msti akak dh memborong kt situ siap mintak diskaun lg hehehhe

    ReplyDelete
  4. selamat berniaga wana, all d best....;-)

    ReplyDelete
  5. saya tak dapat pergi sebab jauh :-)

    ReplyDelete
  6. alhamdullilah semoga semua berjalan dengan lancar dan di murahkan rezek i

    ReplyDelete
  7. bestnya wana macam-macam ada ni :)

    ReplyDelete
  8. Salam singgah pagi dik wana....kalau dekat teringin nak pergi k booth sweet red cherry....hihi

    ReplyDelete
  9. Jauhhhhh! Semoga semuanya berjalan lancar & hope everything terlajak habis!

    ReplyDelete
  10. all the best Wana...rezeki tu..lupakan dulu BW tu

    ReplyDelete
  11. semoga bertambah rezeki yer wana :)

    ReplyDelete
  12. Makin bertambah rezeki Kak Wana :)

    ReplyDelete
  13. jauhnyaaaaa.. semoga next event makin meriah =)

    ReplyDelete
  14. akak kalau pergi bazar camni, mesti akak beli kek jugak

    ReplyDelete