Order snow cheese cake

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Awal bulan Mac ni aku agak sedikit sibuk..aktiviti 'blogwalking' pun agak tergendala sedikit..harap maaf ya kawan..

Okeylah, malam ni aku ingin kongsikan order kek dari seorang teman, namanya Aya..teringin sangat nak makan kek ni..alooo, ciannya dia..


SNOW CHEESE CAKE
BERAT: 1/2 KG
HARGA: RM30


Harap Aya puas hati dengan kek ni..sebarang kekurangan harap dimaafi..

So, kalau ada yang berminat mau order dan merasai keenakkan kek yang mewah dengan rasa cheese ni bolehlah hubungi aku ya..

012-8244251 ( bbwana ) whatsApp.
Lokasi penghantaran: Sekitar kota kinabalu, beaufort dan sipitang..

Tq, sekian wasalam.



22 comments:

  1. Knp la wana x duk sebelah umah akak....

    ReplyDelete
  2. Sedapnyaaaaa! Tapi jauh pula dari Melaka :(

    ReplyDelete
  3. huhuu..cis kek..klu dpt ssh nk stop..asyik nk kunyah jee..nyumnyummm ^_^

    ReplyDelete
  4. Sedapnye wana, moga murah rezeki selalu.

    ReplyDelete
  5. sedap kek snow cheese nih.. nasib jauh, kalau dekat boleh order..

    ReplyDelete
  6. Amboi cheese dia..hehehe..bila nak date sesama ni Kak Wana..hihi :)

    ReplyDelete
  7. amboi kemain banyak cis dia... semoga maju jaya yer wana...

    ReplyDelete
  8. Salam singgah sini dik wana...sedapnya kek cheese....

    ReplyDelete
  9. baru kaknoor buat cny baru ni wana masih terasa sedappppp

    ReplyDelete
  10. Confirm puas hatilah kalau tahap leleh cheese cenggini :)

    ReplyDelete
  11. Alaaa...cheese...nak jugak..hihihi

    ReplyDelete
  12. ala kak wana
    nmpk sedap betul tuuuuu...
    yg ni klu nk buat kne cukup bahan

    ReplyDelete
  13. Meriah cheese tu. Memang puas hati kalau gini

    ReplyDelete
  14. godaan tengah malam.. ahaha seksa jiwa blogwalking malam2 orang up entri makanan..

    ReplyDelete
  15. wah, snow cheese cake! double triple happy! haha. dah la snow, pastu cheese lak..

    ReplyDelete