JOM JOIN CONTEST: HIJAB. LET'S WEAR IT RIGHT

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Hari ni aku nak promosikan satu contest yang sangat menarik tau iaitu Contest: Hijab. Let's Wear It Right  terutamanya buat kaum muslimah..contest ni anjuran seorang rakan blogger, cik enonimus. 

Aku merupakan salah seorang sponsor untuk contest ni..mohon jangan pelik ya..walaupun aku seorang yang 'freehair', tapi tak salah aku promosikan perkara yang baik kan..insyaallah, aku juga pasti akan mengenakan hijab satu hari nanti..saatnya pasti akan tiba..kawan-kawan doakan aku ya..tq. : )

END: 30 APRIL 2015
 
KLIK BANNER UNTUK JOIN
http://lovingnur.blogspot.com/2015/03/contest-hijab-lets-wear-it-right_13.html


Syarat-syarat penyertaan:
  1. Muslimah.
  2. Mempunyai sama ada blog, instagram ataupun facebook. 
  3. Ikut syarat-syarat dan cara-cara penyertaan.
  4. Berakal. Eheh.
Apa yang menarik??
  • Pemenang akan dipilih berdasarkan ucapan dakwah paling superb
  • Sebanyak 85 hadiah menanti anda!!
Jom ramai-ramai join dan support contest ni..

 "Jika kita mahu orang yang sempurna sahaja untuk menyampaikan dakwah, nescaya tiada pendakwah di muka bumi ini."



16 comments:

  1. wah menarik gila ni hihi
    nnt inshaallah qila nk joinggg jugak hiks

    ReplyDelete
  2. Omg i really like that quote! Everyone can spread good deeds. InsyaAllah i will pray the best for you :*

    ReplyDelete
  3. MasyaAllah sgt menarik contest ni..

    ReplyDelete
  4. nt nk jenguk2 kot2 brminat nk join.. hihi

    ReplyDelete
  5. ahahaha syarat no4 tu ahaha.. kelakar..

    gud luck Kak Wana..

    ReplyDelete
  6. wahh jadi sponsor tuu
    alaa ayu malu lak nak berselphi2 ni
    hehehehe

    ReplyDelete